58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca PSU olmadan sistemi çalıştıramaz ve olan bir malzeme için öneri istemez. Yanlış yaptın basitçe kabul edebilirsin neyse ben konu sahibi arkadaşın konusunu kirletmek istemem. Yorum da yapmam eski konularını da bildiğim için.

Peki hocam dediğiniz gibi olsun.

Gerçekten keyif işi olmuş tebrikler. Para sorun değil ise ben Tv tercihini ödül almış panasonic plasmadan yana kullanırdım. Panasonic Tc P65zt60 salona koyardım. Neo plasma keşke 4k tv lerde devam etseydi diyorum. Plasmalarda gecikme sorunu input lag derdi kısmen yok. Oyun icin film icin pc baglantısı icin efsane göruntuler verir. Ben evimde 65" lg plasma ph660s kullaniyorum oyunlarda 1080p 60fps benim icin kafi geliyor. Bu arada tv uretim dışı ancak benim hala favori TV'm. Bulabilirsen de fiyati da hala 4k tv lere göre el yakıyor. Bu arada hdmi kablolarin saglamlik disinda görüntü kalitesini etkileyecek farklari olmadigini söyleyebilirim. Bütçe 60k degil 80k da olabilir ama önemli olan uyumu yakalamak
. Bu arada işini bilgisayar ile yapiyor ve video montaj ve render alıyorsan pc ye verilen paraya bende acımam. Ancak gtx 1080 sli performansını görmezden gelmek dogru değil.Hayırlı olsun

Sistem 1000 serisi çıkmadan toplandı.

Ah babam ah. Daha yeni fark ediyorum. Önceki konunda ego tatmini için masana 1 tomar parayla saatler koyan ve forum ahalisinden 9 sayfa hakaret alan kişi sen mişsin. Hayırlı olsun diyenler için üzülüyorum şuan. 29 yaşında olup da cidden böyle çocukça şeyler yapman garibime gitti. Onun üstüne bir türlü işini söylememen de tuz biber oldu benim için. Her neyse dediğimi anlamayanlar senin toplama konunun tamamını okur umarım.

Ha bir de anlaşılan hala aynı huyundan vazgeçmemişsin, her fırsatta paradan bahsedip duruyorsun. Sistemi anlarım fakat oyunların parası olmadı be kardeşim. Üşengecim dediğini hatırlıyorum ama oyunlarının parasını yazman ne alaka anlamadım. Her oyunun teker teker fiyatını yazmışsın. Bu kesinlikle masum bir hareket değil. Terbiyesizlik resmen. Hakettiğini alırsın inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…