58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben de 7 yıldır turizmde, yani hizmet sektöründe çalışıyorum. Burada o kadar para kazananların ne iş yaptıklarını yazsam ceza yerim. Bir suçlama yapmıyorum ama meslek sorusuna sürekli kaçamak cevaplar verip biraz yukarıdan bakmalar olunca insanın aklına geliyor.

Hepsini geçtim moderatörlerin konuyu silmemesi bile bana garip geldi. En ufak harf yanlışına ban atan moderatörler önceki konuda açıkça terbiyesizlik yapılmasına rağmen konuyu kilitlemekle yetinmişler. Açıkça para gösterisi yapıp egosunu tatmin ediyor ve bu bana bir harf yanlışından onlarca kat daha fazla koydu doğrusu. Kalıcı ban azdır buna.
@MF

Kardeş bu ne, zengin simülasyonu mu ?
Sen PC en iyisi olacak ekipmanlar en iyisi olacak derken bu işte çığır açmışsın
Ama cidden yazıktır günahtır nasıl verdin o kadar parayı hani Türkiye şartları altında zor. Tabi yurtdışıysa bir şey diyemeyeceğim.
58.000 TL'ye bu pcyi toplamak yerine yapabileceğiniz bir çok şey vardı aslında ama saymaya gerek yok şimdi zaten hepsini es geçip almışsınız
Biraz da kıskandım sanırım. Hayırlı olsun

Buradaki üyelerin bir çoğu 18 yaşından küçük yada öğrenci olduğu için haliyle bir çoğuna nirvanadaki bir durum gibi görüyorlar. Tasarımı beğendim, iyi keyifler.

Hepsini geçtim moderatörlerin konuyu silmemesi bile bana garip geldi. En ufak harf yanlışına ban atan moderatörler önceki konuda açıkça terbiyesizlik yapılmasına rağmen konuyu kilitlemekle yetinmişler.
Son mesajlar bölümünde "o" kilitli konunun başlığının altında "@Spontune cevapladı 5 dakika önce" yazıyordu. Hata mı bilmiyorum ancak bu sürekli oluyordu o konudaki mesajımı çok önceden yazmama rağmen bir de o konu kilitli olmasına rağmen sürekli son mesajlar bölümünde konu linki ve benim o mesaja yazı yazdığım gözüküyordu (5 dakika önce, 7 dakika önce gibi). Kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Böyle bir hatayı başka konuda görmedim. Yetkilinin bu yazdığıma cevap vermesini bekliyorum.
Diğer dediklerinize katılmıyorum çünkü arkadaşın kötü niyeti yok. Konu dışına çıkmak istemiyorum ama parası olup pahalı arabasıyla kadınları taciz edenler var bunları Youtube'da çok kolay görürsünüz. Ve bunlar yabancı ülkede yaşayan Türkler. Bizim ülkemizi küçük düşürüyorlar. Bu arkadaşın başkasına zararı yok niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz? Kendi parası, kendi emeği, kendi zevki... Yaptığına babası bile karışamaz. Başkaları özeniyor diye lüks araba da almasın kimse çünkü dışarıda sürünce herkesin gözü kalıyor değil mi? Sırf 50.000+ liracık verdiği için inceleme yapamayacak mı? Ben de bisiklet incelemesi yaptım. Yapmayayım mı yani? 10.000 dolarlık tamamı karbon bisiklet de incelerdim. Ki böyle bir incelemeye de o paraya araba alınır denmesi kaçınılmaz. 10.000 dolara bisiklet alanın 10.000 dolarlık arabası olmaz daha pahalı lüks bir arabası olur. Yani bu tamamen denge meselesi. Fiyat büyüdü diye haksız mı oldu buradaki kişi, ya da başkası? 15.000 lirayı geçmiş sistem tavsiyelerine hayali sistem yazanlar da sizsiniz...

Ben anlamıyorum şu "bu kadar para verilir mi?" diyenleri. Arkadaşım, insan kendine harcayamaz mı? İllaki parayı sadece eve veya arabaya mı vermek lazım? İnsan kazandığı parayı kendi keyfine göre harcayamayacaksa neden kazanıyor? Bir yerde biriktirip sevgiyle bakıp, besleyip büyütmeyi falanmı düşünüyorlar acaba? Ben hiç anlamıyorum. Benimde param olsa bende harcarım.

@Spontune Arkadaşın kötü niyeti yok orası ayrı. Ama o geçen 25 bin TL'lik konudaki yaptığı hatayı ısrarla yapmaya devam ediyor. Benim rahatsız olduğum konu işte bu.
O konudaki mesajlarımı okuyabilirsin. Orada yanlışı vardı ama şuan böyle bir hatası yok. Konuya tekrar baktım hata göremedim.

O konudaki mesajlarımı okuyabilirsin. Orada yanlışı vardı ama şuan böyle bir hatası yok. Konuya tekrar baktım hata göremedim.

Dediğinde haklısın ancak insan zengin olunca bunu diğerlerine açıkça belli etmek terbiyesizliktir. Ben kıskandıysam onu değil malını kıskandım, kişiliği cüzdanımdaki paradan daha fazla para etmez çünkü. Bu çocuğun da bu sistemi test ettiği falan yok nereden çıkardınız bilmiyorum. Benim gördüğüm sadece 1 sayfa fiyat listesi. Test konusunda da test ettiği falan yoktu. 3-5 ss atmış sadece. Hadi tekrar baktım da yuh diyor insan prizini, kablosunu geçtim kablo "tutacağı" alıp 80 TL diye yazmışsın. Alttan alta "faqirler ölsün ehehe xd" demeye çalışıyor bu. Hala da kendi parası, test ediyor diye savunmaya çalışanlar daha da beter durumdasınız. Çocuk sizinle dalga geçiyor farkınızda değil ancak.

@Spontune Arkadaşın kötü niyeti yok orası ayrı. Ama o geçen 25 bin TL'lik konudaki yaptığı hatayı ısrarla yapmaya devam ediyor. Benim rahatsız olduğum konu işte bu.
Fare tutacağı (80 TL)

Galiba bu kısıma sadece ben takıldım? Arkadaş kabloyu mu test edecek, tutacağını mı yoksa prizi mi? Komik gelmeye başladı aslında. Dalga geçiyor da sadece ben alındım galiba?

Ha ha ha asıl bombayı daha yeni farkettim. Aldığı mause razer mamba wireless. WİRELESS in anlamı neydi acaba? Kablosuz. Evet arkadaş kablo tutacağı ile kablosus mause almış. Hala daha masum gözüküyorsa helal olsun vallahi.
@Spontune

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…