58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye
Fiyat listesi verilerek 2.000 liralık sistemin konusu açılsa bu kadar tepki almazdı. Ben bundan bahsediyorum. 58.000 lirayı 1 lira gibi görerek konuya tekrardan baksan konunun normal olduğunu anlarsın. Ne diyeyim ki yahu? Herkes ayrı frekansta müzik dinliyor...

Konuda ego tatmini var. Ben parasında değilim. Bu kişinin önceki konusunda yaptığını biliyorum ancak bu konuda aynı şeyi alttan alta yapmış. Galiba kimse dikkatli okumadı.
Mouse kablo tutucu (80 TL)
Razer mamba WİRELESS (? TL)

Halen anlamayan varsa dipnot yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle, ''kendi kazandığın parayı'' harcamanın verdiği zevk çok güzel bir şey. Teşekkürler kardeşim.

Hiçbir zaman gelirimden daha fazla miktarda harcama yapmadım. Her şeyi olması gerektiği kadar satın alan birisiyim.
Ayrıca her sene en az bir kere yurt dışına seyahat ediyorum dinlenme & tatil amaçlı. Tatil konumuz değil zaten de. Kısacası ''kazandığım para ile orantılı bir şekilde harcamalar yapan birisiyim.'' İyi forumlar.

Adamın belki hayali bu ? Parası onun ?
Herkesin ''kendi'' düşüncesi kardeşim, ben uzun süredir böyle bir alan yapmak istiyordum ve sonunda yaptım. İyi ki de yapmışım çok keyifli bir şekilde evde vakit geçirebiliyorum şu an.

Her zaman dediğim gibi ''önce iş, sonra diğer şeyler.''
Ben tam olarak istediğim evi ve arabayı almadan zaten gidip de böyle bir harcama yapmadım. Her şeyin sırası var, önceliği var. Önce iş, sonra ev, ondan sonra araba, sonra da ıvır zıvır yani.
Güzel kelimeler kardeşim, teşekkür ederim. İyi forumlar.

Teşekkür ederim kardeşim. Ama ben ''sade bir ortamı sevdiğim için'', yüklediğim fotoğraflarda da gördüğün üzere az eşya ve sade bir ortam yaptım. O senin gönderdiğin fotoğraftaki bilgisayar bana göre değil yani.

Konu sahibi de yanlış yazmış kesintisiz güç kaynağı demek istemiş. Siz de PSU önermişsiniz. Sen iyi bak!
Ben zaten ''kesintisiz güç kaynağı'' yazdım. Güç kaynağı zaten bilgisayarda var yani.

UPS : Uninterruptible Power Supply
demek zaten kardeşim, yani; dilimizde de ''kesintisiz güç kaynağı'' olarak kullanılıyor. Janissary'nin dediği şey de UPS idi zaten.

Usta yurt dışında mı yaşıyorsun orda tech ürünler daha ucuz.
Hayır Türkiye'deyim.

Daha iyi sistemler toplanabilirdi. Ama bana bakmayın kıskandığım için de *** atıyor olabilirim.
Her şeyin daha iyisi yapılabilir. Ben bu alışverişi yaparken piyasada olan ürünlerden en sevdiklerimi satın alarak böyle bir alan yaptım. Sürekli yeni teknolojik ürünler piyasaya geliyor. Beklemek gereksiz idi.
İyi forumlar.

Sadece meraktan soruyorum ileride doktor veya önemli bir meslekte çalışır isem ben de hobi olarak böyle bir şeyler yapabilirim. Ancak siz bu parayı hangi meslekten kazanıyorsunuz?
İyi bir üniversitede okuyup sonrasında iyi bir işe girersen evet yapabilirsin. Özel sektördeyim ben, hizmet sektörü diyebiliriz.

Ben MSI markasının Lightnin OC Edition 980 Ti ekran kartından 2 tane alıp SLI yapar iken, piyasada GTX 1080 falan yoktu kardeşim, ki rastgele bir GTX 1080 olsaydı, yine de almazdım o ayrı da.
Ben GTX 1080 tabi ki alacağım, fakat benim kullandığım modelin yani; ''Lightning OC Edition'' GTX 1080 piyasaya geldiği zaman. Şu an piyasada benim istediğim GTX 1080 modeli yok. İyi forumlar.

Sistem 1000 serisi çıkmadan toplandı.
Aynen öyle kardeşim.

''Alt tarafı oyun'' dediğin ve küçümsediğin şeyler, oyun şirketlerinin bir sonraki oyununda daha fazla para kazanmasını ve daha iyi bir bütçe ile daha iyi bir oyun yapabilmelerine olanak sağlıyor. Yani ben ''orjinal'' oyun almaya devam edeceğim. Korsan kullanmaktan iyidir. Bunu da açıkça belirteceğim.

Herkesin hayatta hak ettiğini aldığını düşünüyorum ben zaten. Kendin kazanıp kendin harcayabiliyorsan ve baba parası yemiyorsan bundan güzel bir şey yok.
Konuyu beğenmiyorsan burada durmak zorunda değilsin. İyi forumlar.

''Hizmet sektörü'' senin düşündüğün gibi sadece turizmden ibaret değil. Sen garson olarak 15 yıl da çalışsan alacağın para miktarı bellidir. O yüzden hep diyorum, iyi bir üniversite ve iyi bir iş çok önemli. İyi forumlar.

Güzel kelimelerin için teşekkür ederim kardeşim. İyi forumlar.

Buradaki üyelerin bir çoğu 18 yaşından küçük yada öğrenci olduğu için haliyle bir çoğuna nirvanadaki bir durum gibi görüyorlar. Tasarımı beğendim, iyi keyifler.
Eyvallah kardeşim, ben de üniversitede okurken masaüstüm falan yoktu, laptop kullanıyordum mesela. Yani o yaş grubundakiler önce iyi bir üniversitede okuyup bir işe girmeli, sonra zaten istediğin her şeyi alabilecek duruma gelebiliyorsun.

Güzel kelimelerin için teşekkür ederim kardeşim. Kısaca şöyle söyleyeyim; ben bu eğlence odasını uzun süredir yapmak istiyordum, hazır olması uzun sürdü ve hazır olduğunda da bunu ''sade'' bir şekilde paylaştım. Konuyu açar açmaz da dediğim gibi; ''şimdilik sadece görsel olarak fotoğraf yüklemesi yapıyorum'', sonrasında her ürünü tek tek inceleyeceğim. Ayrıca Youtube'da bir sürü insan bu tür tanıtımlar yapıyor ama onların amacı daha fazla izlenme (Yani para kazanmak) ve daha fazla takipçi. Ben ise sadece keyiften tanıtım yapıyorum, çünkü burası teknoloji forumu.
Beğenmeyenler de başka konulara gidebilir zaten. İyi forumlar.

@Spontune Arkadaşın kötü niyeti yok orası ayrı. Ama o geçen 25 bin TL'lik konudaki yaptığı hatayı ısrarla yapmaya devam ediyor. Benim rahatsız olduğum konu işte bu.
Bu konuda hiçbir gereksiz detay yok.

Kimse parasını başka bir dünyaya götüremeyecek. Para kazanmanın en güzel yanı sevdiğin şeyleri almak için o parayı harcamaktır kardeşim, aynen öyle.

Sen fazla alıngansın bence. Beğenmiyorsan konuda durmamalısın bence, kendine zarar veriyorsun böyle yaparak.
İyi forumlar.

Hırsız olup bu evi soyacaksın birader.
Evdeki her şeyin sigortası yapıldı kardeşim.

Herkesin ''kendi'' düşüncesi kardeşim. Herkese laf anlatmaya çalışma bence, gerek de yok zaten.
İyi forumlar.

Yazdığınızı bile okuyamıyorsunuz.
O cevabı şu cümleye karşılık olarak yazmıştım kendin de inceleyebilirsin.
Arkadaş dedi ki; ''Kesintisiz güç kaynağı almalısın bu sisteme.''
Ben de dedim ki; ''güç kaynağı alacağım, önerin var mı?''

İngilizce'de de böyle şeyler var bir soruya spesifik olarak cevap verdiğin zaman illa soru cümlesinde kullanılan kelimeyi birebir kullanmak zorunda değilsindir. Burada önemli olan şey, soruyu soran ve soruya cevap veren kişilerin arasındaki diyalogda, her iki tarafın da birbiriyle anlaşmasıdır. Biz de o arkadaşla anlaştık ve önerisini bana söyledi zaten.

@Spontune Konu sahibi konuyu öne çıkarırsa listede en başa gider ve son mesaj yeni yazılmış gibi görünür. Konuyu inceledim ve gerçekten beyefendi için üzüldüm. Eğer cidden bunu kapanmış bir konuya yapıyorsa kimse kusura bakmasın ama görgüsüzlükten başka bir şey değil benim gözümde...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…