58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce de aynı şeyi yaptın ve hâlâ buna devam ediyorsun. Amaç "inceleme" ise burada yapman gereken şey fiyat listesini çıkarmak değil o ürünlerin artılarını eksilerini ve tecrübelerini burada paylaşmaktır. Ortada inceleme diye bir şey yok ki, var olan tek şey aldığın ürünlerin reklamı ve ödediğin paralar o kadar.

Dehşete düştüm. Cidden çok iyi.
Eyvallah kardeşim. Ürün incelemeleri de gelecek.

Mesleğiniz ne acaba .
Türkiye'de çok farklı mesleklerde olan ve çok iyi gelir elde eden insanlar var. Ben de özel sektördeyim. Daha detay vermek gerekirse hizmet sektörü diyebilirim.

Youtube'de bir sürü youtuber var bu eğlence odası yapan ve videoya alan. Tabi onlar daha fazla izlenme ve daha fazla takipçi için yapıyor bunu genelde. Para kazanıyorlar Youtube'den yani o insanlar. Ben ise tamamen keyiften.
Dediğin gibi Philips bu ışıklandırma seçeneklerinden en güzeli bence de, o yüzden Philips aldım. Ama kurulumunu daha yapmadım biraz zor geldi.

Bilgisayar sistemi berbat çöpe para vermeşsiniz o paraya Titan X veya 1080 SLI yapılıp o sisteminin 2-3 katına çıkılırdı.
Ben oldukça memnunum, masaüstü sistemin nasıl performans verdiğini kendin de FPS değerlerinden görebilirsin kardeşim.
Intel i7 6700K GTX 980 Ti 2-SLI Oyun Performansı

Ben dahil birçok kişi mesleğinizi merak ediyor söylemek istemiyorsanız istemiyorum diyebilirsiniz en azından cevap almış oluruz oda ise resmen rüya oda bol eğlenceli günler geçirmenizi dilerim.
Özel sektör, biraz daha detay verecek isek hizmet sektörü diyebilirim.

Projeksiyondan film izlemek çok zevkli neredeyse sinema gibi oluyor. Bazen televizyondan, bazen PC monitöründen, bazen projeksiyondan film izliyorum. Yerine göre. Seçenek olması hoşuma gidiyor. Yatakta yatarken Ipad'den bile film izliyorum bazen.

Bu hafta sonu klimayı kurmak için geliyorlar. Halı kullanmamanın nedeni zaten normalde de hava sıcak şu an ve fazlalık eşyaları hiç sevmiyorum. Halı tabi ki aldım ama şu an için diğer odada duruyor öylece.

Razer kulaklık oyun oynarken kullandığım kulaklık, Beats PRO ise sadece müzik dinlerken kullandığım 3.5mm girişli bir kulaklık. İster telefona bağla ister Ipad'e bağla, git Marshall Bluetooth Speaker'e bağla. Her şey ile uyumlu olması ve bass kalitesini iyi vermesi dolayısı ile.

Ne demiş eskiler; Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. O yüzden hayırlı olsun demek yeterli. Hayırlı olsun.
Eyvallah kardeşim. İyi forumlar.

Hayırlı olsun maşallah. Sistemlerin sigortasını yaptırdın herhalde.
Aynen. Kafam rahat.

Bilgisayarın ne zaman alındığını bilmiyoruz. Bilgisayar toplandığı sırada GTX 1080'in adı bile geçmiyordu belki.
Bilgisayar alındığında GTX 1080 piyasada yoktu. Ama her sene olduğu gibi piyasaya çıkacağı tarihler belli idi. Fakat pek beklemek istemedim. Çünküo an piyasada rastgele bir GTX 1080 olsaydı da almayacaktım, benim alacağım GTX 1080 modeli ''MSI Lightning OC Edition'' modeli olacak çünkü.

Hayırlı olsun.
Teşekkürler.

Aynen öyle kardeşim. Önce iş, sonra eğlence.

58BİN TL param olsa bu kadar gereksiz bir masraf yapmam en falza 10bin tl yeterli bence
Kazandığın para ile orantılı bir şekilde hoşuna giden şeyleri almak; ''gereksiz masraf'' değildir kardeşim.

100 kere sorulduğu halde mesleginizi neden soylemekten kaçınıyorsunuz merak ettim doğrusu.
Odaya gelince 10 numara olmuş, sadelik herzaman güzeldir.
Özel sektörde çalışıyorum, biraz daha detay verilecek olursa hizmet sektörü kategorisinde diyebilirim.

100 kere sorulduğu halde mesleginizi neden soylemekten kaçınıyorsunuz merak ettim doğrusu.
Odaya gelince 10 numara olmuş, sadelik herzaman güzeldir.
Teşekkür ederim, güzel kelimeler için.

Benim yeğenim bir kafede çalışıyor, o da üniversite öğrencisi senin gibi ve şu an hala okulu tatil. Ayda tip ile beraber 1.750 TL maaş alıyor ve kendine bu birkaç ayda kazandığı paralar ile motorsiklet alabildi. Kendi kazandığın para ile alışveriş yapmak çok zevkli bir şey tabi ki.

Hocam 2 ekran kartı az değil mi ya? Keşke 4 tane destekleseydi de taksaydın müthiş olurdu...

Bazı insanlar okumaz ve bedenen daha fazla yorulan işlerde çalışır. Bazıları da iyi yerlerde okur ve bir işe girer daha az çalışır, daha az yorulur fakat çok iyi para kazanır. Bil istedim.
Benim hakkımda hiçbir şey bildiğin yok, o yüzden diyeceklerim bu kadar sana.

Bayağı bir para israfı olduğunu düşünüyorum.
Kazandığım para ile orantılı bir şekilde harcamalar yapıyorum. Bu her zaman böyle idi. Üniversite okurken de böyleydi, şu an da böyle. Bununla ilgili bir atasözü de var biliyorsundur zaten.

Oyunların yükleme süreleri daha az olsun diye 2 TB'lık SSD aldım, evet. Bütün oyunları bu SSD'ye yüklüyorum. HDD'de ise daha az önemli şeyler var. Windows da zaten en hızlı SSD olan M2 SSD'ye yüklü. Yani bilgisayardaki her parçanın kullanıldığı yer farklı ve bence gerekli bunlar.

Konuya açıklık getirelim sayısal loto ile hiç işim olmaz.

Satın aldığım o 650 TL'lik 2 tane HDMI kablosu hakkında bir şey söyleyeyim mi ?
Ben pek de bir fark göremedim açıkçası.

Loto: %90
Miras kalmıştır: %9
Yıllarca çalışıp almıştır: %1.

Ama ister loto olsun, ister çabalayarak almış olsun. Kimseyi ilgilendirmez sonuçta.

Hayırlı olsun madem.
Sayısal Loto ile işim olmaz kardeşim.
Maaş bordromu görsen keşke, beni çok daha iyi anlarsın.
''İyi bir üniversite ve iyi bir iş'' mirastan çok daha iyi ve daha da önemlisi ''sürekli gelir'' demek.

Konuyu açtığım an itibari ile yazdığım ''ilk'' cümlelerden biri şuydu;
''Şimdilik'' sadece görüntü olarak nasıl bir alan olduğuna dair fotoğraflar yükledim, sonrasında her ürünün ayrıca incelemesini ve nasıl performans verdiğini de inceleyeceğim.
Bunun haricinde başka ne demek gerekir sence ?

Önce iş, sonra hobi gençler.
Aynen öyle.

Ne muhalefet yaptınız adama.
Sorun yok herkesin ''kendi'' düşüncesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…