58.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
58.000

benfurkix

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller.

Her türlü işimi görecek yüksek grafikli oyunlarda 2K çözünürlükte 130-150 FPS altına düşmeyecek 50.000-55.000₺ bütçeyle bir bilgisayar toplamak istiyorum. Monitör 180Hz üstü ve 2K düşünüyorum. Monitör dahil 58.000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Herkese iyi sosyaller.

Her türlü işimi görecek yüksek grafikli oyunlarda 2K çözünürlükte 130-150 FPS altına düşmeyecek 50.000-55.000₺ bütçeyle bir bilgisayar toplamak istiyorum. Monitör 180Hz üstü ve 2K düşünüyorum. Monitör dahil 58.000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.

50225 TL tutuyor burası işlemci ve anakart ne kadar iyi bilmiyorum.

İşlemci ve anakartda iyiymiş az önce inceleme yaptım biraz en ucuz bunu yapabildim Wi-Fi ihtiyacın yoksa eğer B650M alabilirsin işlemci RTX 4080e %2 darboğaz görmüş en fazla.

İşlemci ve anakartda iyiymiş az önce inceleme yaptım biraz en ucuz bunu yapabildim Wi-Fi ihtiyacın yoksa eğer B650M alabilirsin işlemci RTX 4080e %2 darboğaz görmüş en fazla.

6600MHz olarak bu var.
Anakartıda böyle değiştirirsen 6600 MHz RAM kullanabiliyorsun.
Anakartı RAM'i bunlarla değişirsen 61 62 bin gibi bir fiyata denk geliyor elimden gelen bu.

6600MHz olarak bu var.
Anakartı RAM'i bunlarla değişirsen 61 62 bin gibi bir fiyata denk geliyor elimden gelen bu.

Psudanda kıstım hocam 686'da oradan gitti toplu atacağım en son alman gerekenleri.

6600MHz olarak bu var.

Psudanda kıstım hocam 686'da oradan gitti toplu atacağım en son alman gerekenleri. Corsair TX850M 850W 80+ GOLD 14 Cm Fan CP-9020130-EU Yarı Modüler PSU Fiyatı, Yorumları - Trendyol

60776 TL tutuyor.

Son düzenleme:

6600MHz olarak bu var.

Psudanda kıstım hocam 686'da oradan gitti toplu atacağım en son alman gerekenleri.

60776 TL tutuyor.
Çok teşekkür ederim sağolun hocam. Hepsine tek tek bakacağım. Pekala ekran kartı modelleri arasında çok fark var mıdır? MSI ve asustan ne farkı var bu Phoenix kartın

Çok teşekkür ederim sağ olun hocam. Hepsine tek tek bakacağım. Pekala ekran kartı modelleri arasında çok fark var mıdır? MSI ve ASUS'tan ne farkı var bu Phoenix kartın.

Soğutma bloğu dışında pek bir fark yok ki RTX 4080 bir kartın en kötü hali bile iyi bir soğutmaya sahip işlemci sıvı soğutma isteyebilir onu da atmak istemedim bütçe çok kabarık durcakdı eğer işlemci sıcaklığı yaşarsan aldıktan sonra konu açarsın indirimde olan ürünler var şimdiden al derim bu fiyata daha iyi toplayamazdım sıfır darboğaz.

Bunlar 53.3K tutuyor.

Bu ikisini al.

O monitörü önermeyi düşündüm ama 180Hz dediği için BenQ attım kalitelide bir model. Ama cidden pahalı 4 bin TL kar ederek sıvı soğutmaya yer açabilir.

BenQ tabii daha iyi olurda bütçe önemli o kısımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı