58 kilo olan 15 yaşındaki biri 40 kg barbell curl yapabilir mi?

İskeletor :D kendini güçlü sanmak için element uydurmuş. 26 cm kolla 40 kilo curl aynen.
38 cm kolum var 20 kg barbell curl ile 12 tekrar yapamıyorum. 8-10 tekrar tükeniş beni yok ediyor, mahvediyor, yerle bir ediyor.

İskeletor :D kendini güçlü sanmak için element uydurmuş. 26 cm kolla 40 kilo curl aynen.
Hocam ayrıca Gökalaf ve Dr. Güray Aydın gibi 150 kg steroidli isimler bile 30 kg barbell curl yaparken 20 tekrar yapamıyor 6-12 tekrarda enerjileri bitiyor, güçleri tükeniyor, çok kafa yormamak lazım böyle saçma sapan konulara, kolpa atmış baya, arkadaşımız ya Hulk ya Thor ya da mr. Olympia'ya hazırlanıyor. 😀

38 cm kolum var 20 kg barbell curl ile 12 tekrar yapamıyorum. 8-10 tekrar tükeniş beni yok ediyor, mahvediyor, yerle bir ediyor.

Hocam ayrıca Gökalaf ve Dr. Güray Aydın gibi 150 kg steroidli isimler bile 30 kg barbell curl yaparken 20 tekrar yapamıyor 6-12 tekrarda enerjileri bitiyor, güçleri tükeniyor, çok kafa yormamak lazım böyle saçma sapan konulara, kolpa atmış baya, arkadaşımız ya Hulk ya Thor ya da mr. Olympia'ya hazırlanıyor. 😀
Aslında öyle değil, son hareketlerde yapıyorlar sanırım ondan çok güçleri kalmıyor, gökalaf 70 kilo çok nizami olmasa bile atabilir.

Aslında öyle değil, son hareketlerde yapıyorlar sanırım ondan çok güçleri kalmıyor, gökalaf 70 kilo çok nizami olmasa bile atabilir.
o kesin, 70 kg dumbbell curl atan herifler bunlar, barbell curl genelde kası bitirim son parçalama hareketi olarak görülür ve kullanılır.

Arkadaşımla konuşuyordum, spor salonuna başlayalı 1-1.5 hafta olduğunu ve kendisinin 20 tekrar 3 set olacak şekilde 40kg barbell curl yaptığını söyledi, bu mümkün mü? Evde çalışan biri ve spor salonuna gitmeyi planlayan biri olarak bunu absürt buldum, aranızda bu işleri bilen birileri var mı? Mümkün müdür?
Ayrıca boyu 1.68-1.72 civarlarında (boyun ne kadar faydası olur bilemiyorum yazayım dedim.)

İlk belki cheat form yaparak olabilir diyecektim ama 2 hafta gidip bir de 58 kilo ise imkansız gibi bir şey 40kg barbel ile barbell rowu bile doğru düzgün atamaz büyük ihtimal.

güzel kardeşim azcık spor salonunda çakma bilgisi olmayan herkese farklı birşey söyliye söyliye kendi yalanını unutan hocalarını dinlemeyi bırak . Öncelikle tabikide bunu 60kg bir insan 40kg barbell curl yapabilir bu 20kg dumbell curl'e tekabül edilebilir ve sağlıklı suplementlerini alan ve profesyonel düzeyde bir sporcu eğer ki genetikleri izin verirse kilosunun 0.3 ila 0.5 katı arası dumbell curl yapabilir , eğer ki bu tür şeyleri merak ediyorsanız google'a strenght level sitesine girip merakınızı giderebilirsiniz ve asla 1 yıl boyunca hacim çalışmış biriyle 1 yıl boyunca kuvvet çalışmış birini karşılaştırmayın fizik kaldırdığı ağırlığı belli etmez...

Güzel kardeşim azıcık spor salonunda çakma bilgisi olmayan herkese farklı bir şey söyliye söyliye kendi yalanını unutan hocalarını dinlemeyi bırak. Öncelikle tabii ki de bunu 60kg bir insan 40kg barbell curl yapabilir bu 20kg dumbell Curl'e tekabül edilebilir ve sağlıklı suplementlerini alan ve profesyonel düzeyde bir sporcu eğer ki genetikleri izin verirse kilosunun 0.3 ila 0.5 katı arası dumbell curl yapabilir, eğer ki bu tür şeyleri merak ediyorsanız Google'a strenght level sitesine girip merakınızı giderebilirsiniz ve asla 1 yıl boyunca hacim çalışmış biriyle 1 yıl boyunca kuvvet çalışmış birini karşılaştırmayın fizik kaldırdığı ağırlığı belli etmez...

Hocam tabii ki de 60 kg bir insan yapabilir yapamaz demiyoruz ama deneyimi 2 hafta olan biri yazmis konuda zaten anladiysan ve bu kilo ile set attigini soyluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı