13 yaşındaki birisi nasıl kilo alıp kas yapabilir?

Kesinlikle. Kendini yorduğun için farkında olmadan daha çok yiyeceksin ve devam edersen şekilleneceksin.

Bence bu aşamada aşırıya kaçmadığı sürece yağlı tüketmesinde sorun yok öncelik kilo almak, spor da yapacaksa daha iyi olacaktır.

Önceliği kilo almak ama imkanı varsa bunu gainer ile sağlıklı beslenerek yaparsa daha etkili olur.

Hocam peki spor yapmak derken ağırlık falan mı? Çok iyi basketbol oynarım ve haftada 4-5 kez arkadaşlarla halı sahaya gideriz o spor olarak sayılıyor mu?

Hocam peki spor yapmak derken ağırlık falan mı? Çok iyi basketbol oynarım ve haftada 4-5 kez arkadaşlarla halı sahaya gideriz o spor olarak sayılıyor mu?

Eğer direnç antrenmanı yapmadan kilo alırsan sadece yağ kazanırsın, obez olursun. Basketbol direnç antrenmanı sayılmaz.

Spor yaparak kilo alabilir miyim yani? Benim hedefim önüme gelen her şey iyemek şiu anda.

Bunu yapma kas oranın az şu an zaten kemik torbası gibisindir senin kilo almış halin (spor yapmadan ve sağlıksız beslenme ile) skinny fat direkt ondan sağlıklı bir şekilde beslenmen lazım bir clean bulka girebilirsiniz spor ile birlikte.

Merhaba arkadaşlar, 13 yaşındayım ve boyum 185 cm kilom ise 60. kilo alıp kollarımı büyütmek istiyorum ama ne ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Seneye LGS olacağı için Gym'e gidebileceğimi sanmam hem yaşımda tutmuyor.

Boyumu sorgulamamanızı rica ediyorum.

Ve son olarak gyme gidebilirsin senin yaşında kardeşim var beraber gidiyoruz.( bende çok büyük değilim böyle dedim diye yanlış anlaşılma olmasın aramızda 3 yaş var sadece) kas yapmak istiyorsan düzgün beslenecek ve ağırlık antrenmanı yapacaksın aksatma olmadan 3-4 ayda istediğin vücuda sahip olabilirsin diye düşünüyorum.

Bunu yapma kas oranın az şu an zaten kemik torbası gibisindir senin kilo almış halin (spor yapmadan ve sağlıksız beslenme ile) skinny fat direkt ondan sağlıklı bir şekilde beslenmen lazım bir clean bulka girebilirsiniz spor ile birlikte.

Ve son olarak gyme gidebilirsin senin yaşında kardeşim var beraber gidiyoruz.( bende çok büyük değilim böyle dedim diye yanlış anlaşılma olmasın aramızda 3 yaş var sadece) kas yapmak istiyorsan düzgün beslenecek ve ağırlık antrenmanı yapacaksın aksatma olmadan 3-4 ayda istediğin vücuda sahip olabilirsin diye düşünüyorum.
Bacaklarımla kollarım farklı dünya gibi hocam size öyle diyeyim kollar kemik bacaklar kas iri ve kaslı. Sabah haşlanmış yumurta yemeye başladım artık bir de eniştemle gidebilirim gyme belki o 20 yaşında.

Bacaklarımla kollarım farklı dünya gibi hocam size öyle diyeyim kollar kemik bacaklar kas iri ve kaslı. Sabah haşlanmış yumurta yemeye başladım artık bir de eniştemle gidebilirim gyme belki o 20 yaşında.

Yaşıtlarının hepsi öyle olması lazım zaten aslında bacaklarınızda da kas yok sadece kollarınıza göre daha büyükler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı