58 TL Oyun Tavsiyesi

Yaşadığınız yere bağlı oluyor. Euro ile satılıyorsa, €4.99 ve €9.99 olacaktır. Kendi hesabımda dolar ile satın alıyorum. Kesinlikle Premium versiyonu tavsiye ederim. Aradaki fark, yeni haritalara, silahlara ve sunuculara öncelikli girmeye değiyor.
Bir şey soracağım. Şunlar ve şunlar aynı mı?

Şu
şu.png



Ve şu aynı mı
ve şu.png

Origin pek kullanmadığım için bilmiyorum.
BeamNG.drive
Oyun, fizik kurallarını size arttırılmış gerçeklik ile sunuyor. Kaza fiziklerini görseniz....
Bu bombastik oyun sadece 40 TL.
Evet oynamıştım ben o oyunu. Crack olarak. Ama ben daha çok tarihle alakalı savaş ya da korku oyunu istiyorum. Mesela Battlefield 1 ya da Chernobylite.
 
Origin Access, aylık abonelik oluyor. Eğer her ay €3.99 verirseniz, Origin Access kütüphanesindeki tüm oyunlara erişme hakkı kazanırsınız. Premier versiyonu da daha fazla oyuna erişim sağlıyor ve bazı oyunların üst sürümüne erişim sağlattırıyor. Ödemeyi bırakırsanız, oyunlara artık erişemezsiniz.
 
Origin Access, aylık abonelik oluyor. Eğer her ay €3.99 verirseniz, Origin Access kütüphanesindeki tüm oyunlara erişme hakkı kazanırsanız. Premier versiyonu da daha fazla oyuna erişim sağlıyor. Ödemeyi bırakırsanız, oyunlara artık erişemezsiniz.
Peki ikinci attığım fotoğrafta işaretlediğim yerler sizin dediğiniz premium mu ?
 
Tam olarak değil. İkinci yerdeki €39.99 olan şey, Revolution sürümü. Bu sürüm hem ana oyunu hem de Premium Pass'i içeriyor. Buna ek olarak, Red Baron Pack tarzı şeyler veriyor. Yani Premium'dan daha iyi bir şey. İndirimde €9.99'a düşecektir. Genelde, Revolution yerine Premium deniyor çünkü Red Baron Pack'i falan önemseyen pek yok. Yine de aynı şeyler değiller.
 
Tam olarak değil. İkinci yerdeki €39.99 olan şey, Revolution sürümü. Bu sürüm hem ana oyunu hem de Premium Pass'i içeriyor. Buna ek olarak, Red Baron Pack tarzı şeyler veriyor. Yani Premium'dan daha iyi bir şey. İndirimde €9.99'a düşecektir.
Yani Revolution sürümünü mü alsam daha kârlı olurum ?
 
Evet. Ana oyuna €4.99 verip, Pass'e de ek para verirseniz daha sonrasında Red Baron Pack tarzı şeylere erişemezsiniz ve onları almak için Revolution sürümünü almak zorunda kalırsınız. Üstelik daha pahalıya gelir. Revolution sürümüne, toplamda €9.99 vermek en mantıklısı.
 
Evet. Ana oyuna €4.99 verip, Pass'e de ek para verirseniz daha sonrasında Red Baron Pack tarzı şeylere erişemezsiniz ve onları almak için Revolution sürümünü almak zorunda kalırsınız. Revolution sürmününe, toplamda €9.99 vermek en mantıklısı.
Tamam teşekkür ederim. Eğer 31 Ekime kadar Euro yükselmezse iyidir :).
 
Kesinlikle şahsi görüşüm ama ülkede önemli bir olay olmazsa, aşağı yukarı en fazla 10 kuruş oynayacaktır. Büyük ihtimalle, indirim 31 Ekim'den daha önce başlar. Önemli değil. 🙂
Ya şimdi bir hesap yaptım. Benim beklettiğim 3 oyun var: Arma 3, Cities:Skylines, Europa Universalis 4
Standart sürümünü almak için sadece Arma 3 ü iade etsem yetiyor. Ama Premium sürümünü almak için bu üç oyunu iade edip üstüne 10 tl yatırmam gerekiyor. Yani standart sürümünü almak daha iyi geliyor. Çünkü Standart sürümü için sadece 1 oyun feda etmem gerekirken Premium sürümünü almak için 3 oyunu iade etmem ve 10 tl yatırmam gerek.
 
Açıkçası, oyundaki oyuncu sayısı azaldı ve eskisi kadar oyuncusu yok. Premium olmazsa, oyuncuların olduğu Premium haritalara da giremezsiniz. Satın almak için acele ettirecek pek bir neden de yok. Elinizdeki oyunları bitirdikten ya da bitmeyen strateji oyunlarını sıkılana kadar oynadıktan sonra, yılbaşı geldiğinde Battlefield 1'i yılbaşı indiriminde satın alabilirsiniz. Hem para biriktirmiş olursunuz hem de mevcut oyunların keyfini çıkarmış olursunuz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı