Haklısınız ama amd ile hiç iyi geçmişim yok laptop kullanıyordum MSI GX70. Artık nasıl desem darboğazın en berbatını yaşadım son zamanlarında amd çok saçma işler açtı başıma o yüzden isterse 10 kat daha iyi çıkarsın artık amd benim için bitmiştir. Bedava verseler alır satarım
Sistemi oraya taşırken ne kadar uğraş vermem gerekicek? Bana biraz sıkıntı gibi geldi. Ayrıca bu sistemi satıp orada laptop almayı planlıyorum. Sonra buraya dönerken oradan ekran kartı ve işlemciyi alıp laptopu türkiyede sattıktan sonra burada tekrar bir canavar yaratıcam
Çok sorun çıkmaz. Ekran kartını ve HDD'yi çıkarıp baloncuklu poşete sararsanız birşey olmaz. Yer açısından Mini-ITX daha avantajlı. 8 ay için bilgisayar alıp satmak büyük zarardır. Bilgisayarı yanınızda götürün.
Çok sorun çıkmaz. Ekran kartını ve HDD'yi çıkarıp baloncuklu poşete sararsanız birşey olmaz. Yer açısından Mini-ITX daha avantajlı. 8 ay için bilgisayar alıp satmak büyük zarardır. Bilgisayarı yanınızda götürün.
Hangi sistem berbat anlayamadım konuda olan hiçbir sistem berbat değil diye düşünüyorum. Siz ne öneriyorsunuz merak ettim bilmediğimiz bir teknoloji mi çıktı ki?