5800 TL ile sistem toplama Intel i5-6400/ GTX 1070 ve Monitör Dahil

Yahu hocam, ben hiç kötü bir Anakart öneririm miyim yardım isteyene :)? Gigabyte hem ekran kartı, hem de Anakart olarak kendini kanıtlamış bir markadır, güvenebilirsiniz.

Ebrar Bilgisayar güvenilirdir, GTX 1070 bu kadar ucuz ise kaçırılmamalı bence. Teknobiyotik'te güvenilirdir. Ayrıca bu tür markaların daha çok tercih edilmesinin nedeni daha ucuz olması.

Ekran kartı yerine taş yollamazlar, emin olun, onun yerine salatalık gönderirler, sizde "biliydim böyle olacağını" dersiniz :D. (Bu son cümlelerim şaka amaçlıdır, ciddiye almayınız :).)
Teknobiyotik okuduklarıma göre sorunlu parçalar yollayabiliyormuş. Şikayetlerin maşallahı var. O yüzden oradan parça almam fakat inventus, hepsiburada ve belki sinerjiden alabilirim. Ne kadar fiyat farkı olur acaba? Ekranı da gameekstradan almayı düşünüyorum çünkü neredeyse 250 tl'lik bir indirim var. Ekran kartının da o kadar ucuz olması beni korkuttu açıkçası :D

Teknobiyotik okuduklarıma göre sorunlu parçalar yollayabiliyormuş. Şikayetlerin maşallahı var. O yüzden oradan parça almam fakat inventus, hepsiburada ve belki sinerjiden alabilirim. Ne kadar fiyat farkı olur acaba? Ekranı da gameekstradan almayı düşünüyorum çünkü neredeyse 250 tl'lik bir indirim var. Ekran kartının da o kadar ucuz olması beni korkuttu açıkçası :D
Ortalama aynı fiyata denk gelir diye tahmin ediyorum. 100 ya da 200 TL fark olur belki.

Ortalama aynı fiyata denk gelir diye tahmin ediyorum. 100 ya da 200 TL fark olur belki.
O zaman inventusu tercih edeyim başım ağrımasın :) bir sorum daha var. Eğer i5 6600 işlemci ve gtx 1070 alıcak olsanız hangi msi anakartı alırdınız :D bu sorunun cevabı çok önemli eğee bütçem o derece artamazsa.

Galax dediğim gibi çok iyi bir markadır. Ucuz olması sizi korkutmasın.
Teşekkürler hocam yaklaşık 1 haftam daha var. İyice düşünüp son haline getirip buraya atıcam inşallah.

B150 Gaming M3 çok güzel olur.
Tamamdır hocam not aldım. Peki sadece 8 ay için abartı mı olmuş olur bu anakart. Gaming olmayan bir msi alınsa ne kadar fark olur?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı