5800 TL ile sistem toplama Intel i5-6400/ GTX 1070 ve Monitör Dahil

Hocam İnventus güvenilir, ancak pek stok yok onlarda, o nedenle Sinerji, Teknobiyotik, Nova Bilgisayar türü sitelere de bakmakta fayda var.
İlk sistem toplama olayım olduğu için kendim yapabilir miyim emin olamıyorum. İnventus dışında hiçbir firmaya kasa toplatmak istemiyorum. Ayrı ayrı alıp kendim uğraşsam sıkıntı çıkar mı acaba? Çok istiyorum ama hata yaparım 5000 tl boşa gider diye korkuyorum ne diyeyim :D

İlk sistem toplama olayım olduğu için kendim yapabilir miyim emin olamıyorum. İnventus dışında hiçbir firmaya kasa toplatmak istemiyorum. Ayrı ayrı alıp kendim uğraşsam sıkıntı çıkar mı acaba? Çok istiyorum ama hata yaparım 5000 tl boşa gider diye korkuyorum ne diyeyim :D
Hocam öyle ise sistemi onlara yaptırın, söylersiniz siz sipariş ederken, "Ben Kasa toplamasını bilmiyorum, o nedenle siz toplasanız bir sakınca olur mu?" gibisinden bir soru soracaksın, elbette kabul edeceklerdir.

Hocam öyle ise sistemi onlara yaptırın, söylersiniz siz sipariş ederken, "Ben Kasa toplamasını bilmiyorum, o nedenle siz toplasanız bir sakınca olur mu?" gibisinden bir soru soracaksın, elbette kabul edeceklerdir.

Hayır zaten inventus ücretsiz montaj ve 12 saat test yapıyor. Gayet de iyiler. Fakat oradan sipariş etmezsem diğer sitelere montaj yaptırmak istemiyorum çünkü yapamayacaklar biliyorum :D

Teknobiyotik'ten alışveriş yaparsanız "Teknoseyir'den selamlar." yazarsanız daha dikkatli olabilirler. Kendileri Teknoseyir ile anlaşmalı da.

Bunu dikkate alıcam hocam ama pek faydası olacağını zannetmiyorum.

Arkadaşlar bütçemi arttırma durumum ortaya çıktığı için ekstra bir plan yaptım. Şu haliyle bir sıkıntı var mı B planı olarak :D psu yeterli mi? Bir de kasa sade olsun istemiyorum. Ledli içi gözüken kısaca kendini belli eden bi kasa olsun istiyorum. Uygun mudur eklediğim kasa? Tekrar teşekkürler herkese.
Screenshot_20160917-140324.png

Arkadaşlar bütçemi arttırma durumum ortaya çıktığı için ekstra bir plan yaptım. Şu haliyle bir sıkıntı var mı B planı olarak :D psu yeterli mi? Bir de kasa sade olsun istemiyorum. Ledli içi gözüken kısaca kendini belli eden bi kasa olsun istiyorum. Uygun mudur eklediğim kasa? Tekrar teşekkürler herkese.Eki Görüntüle 189083

Çok güzel olmuş'da o anakartı bence kesinlikle yükseltmelisin. Ayrıyetten kasa Dark N10 yapılabilir tabi tercih meselesi. Onun dışında bu gtx 1070 (ARMOR) sevdanızı anlamadım :)

Anakart Olarak:
Msi B150M Bazooka
Asus B150 Pro Gaming
Msi B150 Gaming M3
--
Msi H170 Gaming M3
Asus H170 Pro Gaming

gibi modellere bakabilirsin yani kısaca B150 veya H170 yongalarını seçebilirsin oyun performansını çok etkilemez ama 100-200 lira için güncel teknolojileri bırakmak akıl kârı değil bence.

Bu arada 1070 armor modelini sanırsam bütçeniz yetmediği için seçmişsiniz. Bütçenizi çok zorlayarak alıyosanız anakart veya ekrankartı yükseltmeye gerek yok böyle de gayet güzel sistem.

Bu sistemi sadece 8 ay kullanıcam o yüzden gerek görmedim. Anakartın ne kadar faydası olur yükseltirsem? Bir de Armor sevdam yok pek de bilmem bu işleri ama ucuz diye onu seçtim. Başka ne seçilebilir faydasıyla birlikte söylerseniz tekrar düzenleyebilirim. Amacım 8 ay için geçici bir sistem yapmaktı ama açıkçası gaza geldim diyebilirim :D önerilerinize hala açığım. Tekrar teşekkürler

Bu sistemi sadece 8 ay kullanıcam o yüzden gerek görmedim. Anakartın ne kadar faydası olur yükseltirsem? Bir de Armor sevdam yok pek de bilmem bu işleri ama ucuz diye onu seçtim. Başka ne seçilebilir faydasıyla birlikte söylerseniz tekrar düzenleyebilirim. Amacım 8 ay için geçici bir sistem yapmaktı ama açıkçası gaza geldim diyebilirim :D önerilerinize hala açığım. Tekrar teşekkürler

8 ay kullandıktan sonra satıcakmısınız? anlamadım :)
Armorla aslında Gaming X modelinde ne kadar fark olduğunu bende bilmiyorum ama genelde söylenen şey sadece tasarımı ve anladığım kadarıyla sizin içinde pek bi önemi yok :) Anakartın oyuna performansı olmaz zaten 8 ay kullanıcaksanız önerdiğim anakartlardaki güncel teknolojilerede gerek yok bu arada 8 ay kullandıktan sonra satıcakmısınız yoksa başka bi planınız mı var özel değilse paylaşırmısınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı