5800H vs 12700H fiyat farkına değer mi?

Kasanın tamamen metal olmamasına rağmen bu sıcaklıklar gerçekten mükemmel. Yaklaşık 2 haftadır araştırma yapıyorum ve sanırım bu üründe karar kılacağım hocam. Sağlamış olduğunuz bilgiler için teşekkürler.

Rica ederim

Ekran kartini eco moduna alınca 3060i tamamen kapatiyor. Bu sekilde sistem pili kokluyor resmen. İnternal gpu da fazlasıyla güçlü, god of war, cod mw ii, gibi oyunlari low ayarlada calistirabilecek güçte. Böyle olunca usb c sarj aleti ile bile oyun açabilecek güçte, o hantal adaptörü her yere tasimaya gerek kalmiyor.

Aklıma gelmişken hoşnutsuz olduğum durumları da yazayım. Ekran dizaynı saçma, tasarım yüzünden fazla geriye açılamıyor, bu da bazen kısıtlayıcı olabiliyor. Bir de windows 11 yüklemek zorunda kaldım, windows 10 usbsi taktığımda ssd'yi görmedi, driverlar vs daha uyumlu diye 11 yükledim ben de, ama windows 11 10'a göre çok yavaş çalışıyor. Performansta sıkıntı yok, ama bi şey açılacağı zaman çok bekleme yapıyor win 11.

Son düzenleme:

Yani hocam benim de işim gereği Windows 10 yüklemem gerekiyor bu bilgi biraz canımı sıktı açıkçası. Hiçbir şekilde kurulamıyor mu?

Kuruluyor, kuranlar da var. Ama ben beceremedim. Bi driver dosyasını göstermek gerekiyor sanırım ama çözemedim o işi, denediğim dosyalar tutmadı, ben de çok uğraşmadım sonra.

Kuruluyor, kuranlar da var. Ama ben beceremedim. Bir driver dosyasını göstermek gerekiyor sanırım ama çözemedim o işi, denediğim dosyalar tutmadı, ben de çok uğraşmadım sonra.

Anladım hocam peki RAM takviyesi yapmak için kasayı açmamızda bir mahsur var mı? Garanti sonlanması gibi bir durum söz konusu mu bilginiz var mı?

Asus servisini arayıp sordum, kasayı açmanız garantiyi bozmaz, plastiği vs kırmadığınız sürece dediler. Ben de kendim taktım ssd ve ram.

Windows 10 yuklemeye calisirken aldigim hata da bu

Dosya Ekleri

• IMG_20230124_103259.jpg
    141,5 KB · Görüntüleme: 52
Windows 10 yuklemeye calisirken aldigim hata da bu

Eki Görüntüle 1643054
Buna ne yapılır bilmiyorum.

@onno92 aldık hocam ama içim rahat değil çünkü teknorya satıcısının stoku kalmadığı için gpn teknoloji adında bir firmadan sipariş verdim ve olumlu yorumu olduğu kadar olumsuz yorumu da çok fazlaydı. Sipariş verirken kapalı kutu gönderim yapmaları yönünde ve olumsuz durum olması halinde yasal haklarıma başvuracağım yönünde telkinlerde bulundum bakalım inşallah başım ağrımaz.

Ürün elime ulaştı herhangi bir fiziksel hasar bulunmazken ölü piksele de rastlamadım. Fakat kablosuz ağı çalıştıramadım. Asus sayfasından lan driver indirdim ama işe yaramadı. Windows 10 kurdum diye mi acaba? Sizinki nasıl çalıştı hocam? @onno92

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    54,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 328996886_557464353076155_6064034277700273469_n.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…