5800TL sistemin incelenmesi

Bütçe
5800
Bir şeylerden feragat etmeniz gerekiyor o zaman. Klavye mouseu bir süre idarelik 50TL'lik bir şeyler almanızı öneririm. Çünkü anakart çipseti B450'den aşağı olmamalı ve Frisby, GamePower, Rampage, James Donkey gibi markalardan hiçbir şey almamalısınız.
Peki hocam bu iki karttan hangisi sizce ?
Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11293-01-20G

Son düzenleme:
Anladım o zaman yarın almak için Sapphire'de karar kıldım teşekkürler.
Ram için RGB düşündüm ama bu modellerini önerir misiniz? Pek bilmediğim markalar bunlar
Apacer Panther Rage RGB 16GB DDR4 3000Mhz CL16 (2x8GB)
Team T-Force 8 GB DDR4 3000 Mhz T-FORCE DELTA RGB BLACK
Adata XPG Spectrix D60G 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16
Ram hakkında pek bir bilgim yok ama Kendim corsair kullanıyorum RGB olayını kaldırıp 3200 MHz RAM alabilirsiniz

Apacer dışındaki ikisini alabilirsiniz.
Biraz araştırdım ve vatan bilgisayar şu anda %18 indirim yapmış bazı bilgisayar parçaları çok uygun vatan bilgisayara gidip toplamaya karar verdim internetten gelmesini beklemektense mağazadan almak daha doğru olur diye düşünüyorum. Dediğiniz parçaları oradan alacağım inşallah resim atmak nasip olur iyi günler. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı