5800X 3060Ti sistem alınır mı?

Bütçe
30000 Tl

Nyksu

Femtopat
Daha fazla  
Bütçem 30k topladığım PC bu şekilde bir öneriniz var mı acaba? Genellikle Online oyunlar oynadığım için özellikle FPS ve MMORPG işlemci biraz benim için önemli

Son düzenleme:
Bu fiyata böyle bir sistem toplanmaz, olmamış, alınmaz. RTX 3060 Ti bu bütçe için düşük kalıyor. @584297 hocam sistem önerisini yapabilir müsait zamanında.

30k'ya çok düşük kalmış ekran kartı. O bütçeye böyleleri var, kasalar GT501 olsun en kötü.:

Daha ucuza hazır 3080 sistem var. İşlemcinin bu kadar high end olmasına gerek yok, soğutma problemleri yaşarsın.

ULTIMA-3080 / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Anladım ama işlemci benim için önemli çünkü Online oyun oynayan biriyim ekran kartından daha çok performans almamı sağlıyor işlemci özellikle FPS ve MMORPG oynayan birisiyim.

Ekran kartı işlemcinin yanında düşük kalıyor gibi.
kontrol ettiğimde %0 bottleneck alıyorum

Anladım ama işlemci benim için önemli çünkü Online oyun oynayan biriyim ekran kartından daha çok performans almamı sağlıyor işlemci özellikle FPS ve MMORPG oynayan birisiyim.

İşlemciyi o kadar abartmanıza gerek yok.

3080 hatta 3090ti veya 6900 xt ile de kontrol etseniz %0 bottleneck alabilirsiniz. söylenmek istenen atıyorum 80k lık bir sisteme 16gb ram olur mu ? olabiblir. ama olması gereken 32gb tır.

3060ti 5800X sistem ve 3080 12400f sistemin youtubedan karşılaştırmalarını yapabilirsiniz hangi oyunlar için diyorsanız. Dediğiniz oyunlar hangileri bilmiyorum ama işlemciyi daha çok önemsese de 3080 sistem çok daha yüksek fps verecektir yüksek ihtimal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı