5800X sistem toplama

Benim aldığım kart iyi değil mi hala iade edebilirim benim bütçem 2300max wifi ve x570 istiyorum ama bu fiyata maalesef o yüzden aldım bununda soğutması , yapısı , m2 ssd hızı falan çok iyi
Zaten bi' attığım 1600' e diğeri 2200' e geliyor.
Bununda soğutması.
Soğutma olarak X570' lerde fan olsa bile malzemeden dolayı ROG B550' ler daha üstün.

Soğutma olarak X570' lerde fan olsa bile malzemeden dolayı ROG B550' ler daha üstün.
WİFİ OLAN 3100 civarı ve x570 :/ , MSİ fanı iyi diyorlar ama

Bu arada sen bilgili birsin galiba güç kaynağı ne alayım peki

Hocam siz TUF X570' i nasıl 2300₺' ye aldınız? Normalde 1700₺. Onu iptal edin giriş seviyesi X570 TUF PLUS.

İleride daha iyi bi' ekran kartı takmayı düşünüyor musunuz?
Hocam ben tuf değil şunu aldım MSI bu
MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI ATX Anakart

2230 aldım bu arada 2300 değil :) kargo 10 lira içinde.
Hocam siz TUF X570'i nasıl 2300₺'ye aldınız? Normalde 1700₺. Onu iptal edin giriş seviyesi X570 TUF Plus.

İleride daha iyi bi' ekran kartı takmayı düşünüyor musunuz?

Bilemiyorum ama sanırım uzun bir süre alamam ama alacak ihtimaline göre ne önerirsiniz almayacak ihtimaline ne önerirsiniz? Çok teşekkürler bu arada.

10 yılın sonunda yeni PC alıyorum almışken olabildiğince son teknoloji olsun dedim , internette çok övülmüş ve işlemcide 5800x olunca x570 daha uygunmuş.
Öyle bi' şey yok hocam. Yukarıda attığım B550' ler daha uygun, güncel kartlar. BIOS Update falan da gerekmez. Yukarıda attığım tier listte de görüyorsunuz zaten. B550-E Tier S-, B550-XE daha güncel bi' kart olduğu için yok ama Tier S' e girer rahatlıkla.

Öyle bi' şey yok hocam. Yukarıda attığım B550' ler daha uygun, güncel kartlar. BIOS Update falan da gerekmez. Yukarıda attığım tier listte de görüyorsunuz zaten. B550-E Tier S-, B550-XE daha güncel bi' kart olduğu için yok ama Tier S' e girer rahatlıkla.
Şuan zaten satın aldım ve kafam karıştı keşke daha önce yazsaydınız benim için daha iyi olabilirdi , şimdi iade vs çok uğraştırır falan pazar , pazartesi siparişleri tamamlamam gerekir birde bu kartı indirim ile itopyadan uyguna aldım yine de bilemedim.

10 yılın sonunda yeni PC alıyorum almışken olabildiğince son teknoloji olsun dedim, internette çok övülmüş ve işlemcide 5800X olunca X570 daha uygunmuş.

Ben sistemimi mart ayında yükselttim. Yaklaşık 10 sene i5-3330 2 GB Radeon AMD 7800,8 GB 1600 MHz RAM kullandım. Şöyle söylebilirim. BIOS işini hallederseniz X-570 anakart yeterli bir ürün. Sadece oyun için kullanacaksanız 5600 işlemci yeterli. Ekran kartı aklınızda ne var bilemedim ama imzam da bulunan sistem 10 sene sonra yükselttim. 5800 ve 5900 işlemci bir oyun için fazla. 5600 işlemci gayet yeterli bir ürün. Size karşı görüşümü paylaşmak istedim.

Ben sistemimi mart ayında yükselttim. Yaklaşık 10 sene i5-3330 2 GB Radeon AMD 7800,8 GB 1600 MHz RAM kullandım. Şöyle söylebilirim. BIOS işini hallederseniz X-570 anakart yeterli bir ürün. Sadece oyun için kullanacaksanız 5600 işlemci yeterli. Ekran kartı aklınızda ne var bilemedim ama imzam da bulunan sistem 10 sene sonra yükselttim. 5800 ve 5900 işlemci bir oyun için fazla. 5600 işlemci gayet yeterli bir ürün. Size karşı görüşümü paylaşmak istedim.
Öncelikle fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler , şuan oyun geliştirme server odaklı işlemler için kullanacağım için oyuncuların aksine ekran kartını yüksek cpu daha düşük tutmak yerine ben tam tersine yaptım çünkü oyun odaklı değil ver gerekirse ekran kartını daha sonra değiştiririm düşüncesiyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı