Benim aldığım kart iyi değil mi hala iade edebilirim benim bütçem 2300max wifi ve x570 istiyorum ama bu fiyata maalesef o yüzden aldım bununda soğutması , yapısı , m2 ssd hızı falan çok iyi
10 yılın sonunda yeni PC alıyorum almışken olabildiğince son teknoloji olsun dedim , internette çok övülmüş ve işlemcide 5800x olunca x570 daha uygunmuş.
10 yılın sonunda yeni PC alıyorum almışken olabildiğince son teknoloji olsun dedim , internette çok övülmüş ve işlemcide 5800x olunca x570 daha uygunmuş.
Öyle bi' şey yok hocam. Yukarıda attığım B550' ler daha uygun, güncel kartlar. BIOS Update falan da gerekmez. Yukarıda attığım tier listte de görüyorsunuz zaten. B550-E Tier S-, B550-XE daha güncel bi' kart olduğu için yok ama Tier S' e girer rahatlıkla.
Öyle bi' şey yok hocam. Yukarıda attığım B550' ler daha uygun, güncel kartlar. BIOS Update falan da gerekmez. Yukarıda attığım tier listte de görüyorsunuz zaten. B550-E Tier S-, B550-XE daha güncel bi' kart olduğu için yok ama Tier S' e girer rahatlıkla.
Şuan zaten satın aldım ve kafam karıştı keşke daha önce yazsaydınız benim için daha iyi olabilirdi , şimdi iade vs çok uğraştırır falan pazar , pazartesi siparişleri tamamlamam gerekir birde bu kartı indirim ile itopyadan uyguna aldım yine de bilemedim.
10 yılın sonunda yeni PC alıyorum almışken olabildiğince son teknoloji olsun dedim, internette çok övülmüş ve işlemcide 5800X olunca X570 daha uygunmuş.
Ben sistemimi mart ayında yükselttim. Yaklaşık 10 sene i5-3330 2 GB Radeon AMD 7800,8 GB 1600 MHz RAM kullandım. Şöyle söylebilirim. BIOS işini hallederseniz X-570 anakart yeterli bir ürün. Sadece oyun için kullanacaksanız 5600 işlemci yeterli. Ekran kartı aklınızda ne var bilemedim ama imzam da bulunan sistem 10 sene sonra yükselttim. 5800 ve 5900 işlemci bir oyun için fazla. 5600 işlemci gayet yeterli bir ürün. Size karşı görüşümü paylaşmak istedim.
Ben sistemimi mart ayında yükselttim. Yaklaşık 10 sene i5-3330 2 GB Radeon AMD 7800,8 GB 1600 MHz RAM kullandım. Şöyle söylebilirim. BIOS işini hallederseniz X-570 anakart yeterli bir ürün. Sadece oyun için kullanacaksanız 5600 işlemci yeterli. Ekran kartı aklınızda ne var bilemedim ama imzam da bulunan sistem 10 sene sonra yükselttim. 5800 ve 5900 işlemci bir oyun için fazla. 5600 işlemci gayet yeterli bir ürün. Size karşı görüşümü paylaşmak istedim.
Öncelikle fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler , şuan oyun geliştirme server odaklı işlemler için kullanacağım için oyuncuların aksine ekran kartını yüksek cpu daha düşük tutmak yerine ben tam tersine yaptım çünkü oyun odaklı değil ver gerekirse ekran kartını daha sonra değiştiririm düşüncesiyle.