5800X ve 6700XT darboğaz yapar mı?

ch1rd

Picopat
Yer
Bursa / Osmangazi
Merhaba arkadaşlar. Bugün Sapphire Nitro 6700XT adlı ekran kartını satın aldım. Satın alırken yorumlara baktığımda kafam çok karıştı, bu kartın 1080p'de darboğaz yapmasını anlıyorum fakat kart 2K çözünürlükte darboğaz yapar yazanlar olmuş ve haliyle kafam karıştı. Bu sistem 2K ve 4K çözünürlükte darboğaz yapar mı ve RAM miktarı veya frekansı bu darboğazı etkiler mi? Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim :)

İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X
Anakart: X470 Aorus Ultra Gaming
Ram: Corsair Dominator Platinum 2x16GB 3600MHz CL16

Merhaba arkadaşlar. Bugün Sapphire Nitro 6700XT adlı ekran kartını satın aldım. Satın alırken yorumlara baktığımda kafam çok karıştı, bu kartın 1080p'de darboğaz yapmasını anlıyorum fakat kart 2K çözünürlükte darboğaz yapar yazanlar olmuş ve haliyle kafam karıştı. Bu sistem 2K ve 4K çözünürlükte darboğaz yapar mı ve RAM miktarı veya frekansı bu darboğazı etkiler mi? Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim :)

İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X.
Anakart: X470 Aorus Ultra Gaming.
RAM: Corsair dominator Platinum 2x16 GB 3600MHz CL16.

Öncelikle hayırlı olsun çok güzel bir kart aldınız. Verileri gözden geçirdim darboğaz yapmaması gerekiyor.

XFX RX6700XT Sahibim Ryzen 5 3600 ile kullanıyorum bende %15 darboğaz mevcut ama her oyunda değil çoğu oyunda bir problem yaşamıyorum sen o işlemciyle hiç yaşamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı