5800x3D için sıvı soğutma önerisi

ek0fresh

Hectopat
Arkadaşlar selam,
5800x3D kullanıcısıyım. MSI 360mm soğutma kullanıyorum ama değiştireceğim kasamın beyaz görünmesi için.
Anakart olarak da ASUS ROG STRIX B550-A Gaming AM4 DDR4 white anakartına geçiş yapacağım.
Yeni sıvı soğutmamın beyaz olmasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar bütçe sınırım yok istediğiniz modelleri gönderebilirsiniz.
Bir de ek olarak ben sistemi aldığımda sıvı soğutmanın montajı üst tarafa değil de yan tarafa yapılmış. Yeni soğutucuyu taktığımda üst tarafa monte etmemde bir sorun olur mu?
Kasam da ASUS TUF Gaming GT502.

Dosya Ekleri

• 614949C3-5A26-4E0A-ABC1-F613BECFE39D.jpeg
    614949C3-5A26-4E0A-ABC1-F613BECFE39D.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de ek olarak ben sistemi aldığımda sıvı soğutmanın montajı üst tarafa değil de yan tarafa yapılmış. Yeni soğutucuyu taktığımda üst tarafa monte etmemde bir sorun olur mu?
Kasam da ASUS TUF Gaming GT502.
Tam tersi daha faydalı olur.

Tam tersi daha faydalı olur.

Hocam teşekkür ederim. Kafamda şöyle bir soru işareti var yalan söyleyemem o yüzden. Bu soğutmanın fiyatı gayet güzel geldi benim için de ama bazı kesimler düşük fiyatlı sıvı soğutmaların kötü olduğunu performanslarının yeterli olmadığını söylüyorlar. DeepCool markasını pek bilmediğim için affınıza sığınarak soruyorum, iyi geceler.

Hocam teşekkür ederim. Kafamda şöyle bir soru işareti var yalan söyleyemem o yüzden. Bu soğutmanın fiyatı gayet güzel geldi benim için de ama bazı kesimler düşük fiyatlı sıvı soğutmaların kötü olduğunu performanslarının yeterli olmadığını söylüyorlar. DeepCool markasını pek bilmediğim için affınıza sığınarak soruyorum, iyi geceler.
Siyah versiyonunu kullanıyorum. Bu model şu an indirimde. Normal fiyatı 4400 TL civarında dolaşıyor. Arctic Liquid Freezer II alternatifi bir modeldir. Ki kendisi 5400 TL gibi bir fiyattan satılıyor şu an. Ben Ryzen 5 7600x ile kullanıyorum ve gayet iyi soğutuyor.

İçime sinmez diyorsan bunu öneririm.

Siyah versiyonunu kullanıyorum. Bu model şu an indirimde. Normal fiyatı 4400 TL civarında dolaşıyor. Arctic Liquid Freezer II alternatifi bir modeldir. Ki kendisi 5400 TL gibi bir fiyattan satılıyor şu an. Ben Ryzen 5 7600X ile kullanıyorum ve gayet iyi soğutuyor.

İçime sinmez diyorsan bunu öneririm.

Estağfurullah hocam konu içime sinmelik değil de biliyorsunuz bizim ülkemizde ön planda olan markalar hariç diğer markalara pek iş yapmaz gözüyle bakılıyor. Sizin de fikirlerinize saygı duymakla beraber muhtemelen ikisinden birini tercih edeceğim çok teşekkürler :)

Estağfurullah hocam konu içime sinmelik değil de biliyorsunuz bizim ülkemizde ön planda olan markalar hariç diğer markalara pek iş yapmaz gözüyle bakılıyor. Sizin de fikirlerinize saygı duymakla beraber muhtemelen ikisinden birini tercih edeceğim çok teşekkürler :)
Tebilon'da daha ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı