5800X3D için sıvı soğutma önerisi

Ön paneldeki camı kaldırıp kendim metal örgü yaptım. Yani önü açık vaziyette.

240MM'lik sığıyor, bir de dikey olarak SSD'nin oraya takabiliyorum fakat karta engel olur diye pek düşünmüyorum onu. Liquid Freezer güzel ama kasanın önüne takacaksam fanları ARGB olmalı. Bu konuda bir önerin var mı?
Çok kullanışsız F tier bir kasa almışsınız. Umarım yakın zamanda güncellerisiniz

Çok kullanışsız F tier bir kasa almışsınız. Umarım yakın zamanda güncellerisiniz
Kullanissiz bir kasa degil, F'ye atma sebeplerimiz stok haldeki hava akisinin kotu olmasi. Zaten arkadas da bu hava akisina cozum bulmus, o yuzden F Tier'lik bir konumda degil su an kasasi.

D diyebilir miyiz? Fan desteği ve malzeme kalitesini de düşünürsek? Servis hizmet ağı vs.

D diyebilir miyiz? Fan desteği ve malzeme kalitesini de düşünürsek? Servis hizmet ağı vs.
Tek eksim şu PSU'nın üst konumda olması. Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi, kablolama yerleri de bir hayli fazla. Bakmayın ben beceremedim o işi. :D

Liquid Freezer alip dahili Arctic P'leri satip ARGB bir fan ikilisi alabilirsin. Veya dogrudan Liquid Freezer ARGB modelini de alabilirsin. Acikcasi Liquid Freezer disinda bir sivi sogutmaya pek sicak bakmiyorum. Cunku radyatoru kalin bir sivi sogutma, kaliteli fan ile birlesince her zaman daha iyi performans verir. Arctic P iyi ancak ana odagi sessizlik/performans. Tamamen performans odakli ARGB bir urun alabilirsin, ornegin Air Blazer 120R gibi.

Buna sıkıntı diyorsun yani? O halde Liquid Freezer II + Air Blazer 120R yapmaktan başka çarem yok gibi.

@BerkayZ87 Bir sorum daha olacak. Liquid Freezer 2 ARGB ile normal arasında performans farkı yoksa ARGB olanı alıp geçeyim diyorum, fiyat farkı pek yok. 120R ile performans farkını da merak ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı