5900TL hazır sistem tavsiyesi

İzoly 🤮.
 
İzoly 🤮.
İ5 istiyor işlemciyi anakart ile uyumlu olur mu?
 
Niye İ5 istiyormuş? Benim attığım anakartla İntel uyumlu değil. Senin attığından bahsediyorsan o ürünün anakartı bile belli değil. :D
 
İ5 istiyor işlemciyi anakart ile uyumlu olur mu?
Kardeşim attığın sistemdeki işlemcinin isminin i5 olması hiçbir şey ifade etmiyor. 2012'de çıkmış olan işlemci 1660 besleyebilir mi? Bu tarz firmalar sadece göz boyamak için model isimlerinin arkasına saklanıyor, ismi geçmeyen birçok parçayı kalitesiz koyuyor. Bahsedilen işlemciye internetten araştırırsan ddr3 ram desteklediğini görüceksin. Ddr 4' ün neredeyse heryerde standart haline geldiği, insanların ddr5 i beklediği bu dönemde ; 16 GB da olsa ddr3 ramli, 8 senelik işlemciye sahip(ki bi o kadar eski anakartlı), çin'in merdiven altı köşelerinde üretilen etiketsiz psu'lu, modern gözükmek için ışıklı mışıklı kasaya sahip bu çöp yığınına bu kadar para vermek cidden ayıp olur. Arkadaşın illaki intel işlemci istiyorsa şu sistemi önerebilirim:
X7UM9D7H kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Ancak yukarda önerilen diğer sistemlerden daha düşük performans vereceğini söyleyebilirim. Ama bu izoly sistemi 5'e katlayacağı gerçeğini değiştirmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı