5900X için anakart önerisi

Sevgili dostlar guzel tavsiyelerinizin arasina girsem 5900X kullanacak birisi icin hangi anakart onerirsiniz? Stok olarak kullanacagim, oyun amacli, OC yapilmadan. Fiyat performans olarak. @BerkayZ87 @Uchiha Shisui

Sinirlari sonuna kadar zorladim. Şu an bazi parcalardan kismazsam odemede problem yasayacagim. İlerleyen zamanlarda bunu zararina da olsa satip elim bolken yuksek model alabilirim. Emin olmak adina soruyorum. B550M Bazooka modeli 5900X 6900XT 32 GB RAM ile sorunsuz calisir degil mi? Stok ayarlarda.

Oda olur ama bir kereden alıyorsun bence.

Anakarttan beklentiniz sadece işlemciyi takmak ve kullanmak ise B550 A PRO yeterlidir. Ama güzel görünüm, daha iyi VRM soğutma, Wi-Fi anteni, daha iyi ses yongası istiyorum dersen B550 Carbon düşünebilirsin.

@kino sizleri son bir kez daha yoracagım. R9 5900X için B550M Bazooka yetersiz bir seçim mi olur? Ekran kartında oldugu gibi overclock yapmayı bilmiyorum bu nedenle cok fazla da kurcalayacağımı sanmıyorum. Ancak mosped gibi özelliklerinin eksikliği sorun cıkarır mı sizce? Fiyat performans olarak hangi Anakart'ı tavsiye edersiniz?

Peki Bazooka ile B550-A Pro arasında bir fark var mı? Bazooka'yı 1350 TL'ye almıştım. -a Pro şu an 1750 TL. Eğer arada performans bakımından fark var ise 400 TL fazladan verebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı