Jeus Wicked
Kilopat
Daha fazla
Cevabınız için teşekkür ederim. Göz gezdiriyorum fakat şöyle bir soru sormak isterim; sıvı soğutucu alırken bakılması gereken en önemli kriterler nedir? Pompa hızı mı?Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.108,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.464,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Thermalright Frozen Horizon 360 Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Frozen Horizon 360 Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Frozen Horizon 360 Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.111,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunların hepsi gayet iyi sıvı soğutmalar hangisi hoşuna giderse onu al.
Güzel sıvı soğutmalar ama fazla pahalılar bana göre.Cevabınız için teşekkür ederim. Göz gezdiriyorum fakat şöyle bir soru sormak isterim; sıvı soğutucu alırken bakılması gereken en önemli kriterler nedir? Pompa hızı mı?
Ekstra olarak CoolerMaster masterliquid 360 veya msi coreliquid 360 hakkında düşünceleriniz neler?
Gamepower Warcry | OC yok, yayın yapmıyorum. Render çok nadir yapıyorum. Kasa tercihim berbat biliyorum ama 3-4 sene öncesinde topladım sistemi bu yüzden şık dursun diye almıştım.Render, yayın ve OC yapıyor musunuz? Kasanız nedir?
AMD için neden sıvı soğutma tercih edilmemeli?
İyi Sosyaller. Bugün neden sıvı soğutma tercih edilmemesi gerektiğini konuşacağız. Bazı Intel işlemcilere sıvı soğutma normal kullanıcıya da gerekebilir. O yüzden Intel için öneride bulunmuyorum ama "Sıvı Sızması, Fiyat, Performans, Ömür, Kasa Desteği" kısmı bütün işlemciler için aynıdır, AMD'ye...www.technopat.net
Öneriniz için teşekkürler, Sıvı soğutma tercihimdir. Sıvı soğutma için öneriniz var mıdır?Işıklı istiyorsanız:DeepCool AG620 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AG620 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AG620 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.861,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatından ötürü pek önermediğim ama en iyi kule tipi diyebileceğim bir model:DeepCool AG620 BK ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AG620 BK ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AG620 BK ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.849,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeepCool ASSASSIN IV İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool ASSASSIN IV İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool ASSASSIN IV İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.999,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neden sıvı soğutma? Hiç ihtiyaç yok.Öneriniz için teşekkürler, Sıvı soğutma tercihimdir. Sıvı soğutma için öneriniz var mıdır?
Daha önceden kullandığım hava soğutmalar nedeni ile hava soğutmaya biraz küstüm. Bu yüzden sıvı soğutma tarafını tutuyorum.Neden sıvı soğutma? Hiç ihtiyaç yok.