Şimdi hocam 1. konu oynadığınız oyun CPU'yu yük altına sokuyorsa, işlemcinin hem oyun hem yayın ile aynı anda ilgilenmesi zor oluyor olabilir. İkincisi CPU önceliğini medium yapmanız zaten güzel bir kalitede yayın imkanı sunmaz. İşlemci yükünü daha da arttırmayı deneybilirsiniz. Ekran kartı üzerinden vermeyi zaten denemeyin bile AMD bu konuda berbat ötesi. Çıkış çözünürlüğünüz ile oynadığınız çözünürlüğünüz aynı olsun. Birde işlemci üzerinden 60 FPS yayın verip hemde oyunu oynamanız biraz zor. 30 FPS e çekmeyi deneyebilirsiniz. Tabii burdan bütün ihtimalleri anlatmam zor ancak size sözlü olarak ifade edebilirim ayarları. Benim sistemim sizden düşük olmasına rağmen ben sorunsuz açıyorum 1080p yayın. Bir de yayınınızı twitchte upload sınırı olmasından ötürü Youtube üzerinden açıp dener misiniz ? Twitch çünkü sizin fazla bitrate verdiğinizi anlayınca çözünürlüğünüzü otomatik düşürüyor.
Twitch kanalımdan yayın tekrarlarıma bakabilirsiniz. 7500 bitrate ile hemen hemen cam gibi yayın veriyorum. İşlemci üzerinden versemde aynısı oluyor.