Daha fazla
- Meslek
- Uzakyol Başmühendis (YDO)
Öncelikle sıvı metala bulaşmanı kesinlikle tavsiye etmem, iletken bir madde ve sürmesi zor, işlemcinin oturduğu pinlerin dışına taşırırsan eğer, zarar verme olasılığı çok ve sadece bir kere kullanabiliyorsun.Ped kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum, hiç kullanmadım. En son Thermal Grizzly Kyronaut kullanmıştım, sorun yaşamıyordum. Fakat artık en küçük oyunlarda bile 95 dereceleri bile görmeye başladı ve bu beni korkutuyor. Eğer sıvı metal daha fazla etki edecekse onu kullanmayı tercih ederim.
Kryonaut ile bu problemi yaşaman neredeyse imkansız düzgün sürüldüğünde, macun pump-out yapmış olabilir ya da zamanla soğutucu vidaları gevşemiş olabilir, tekrardan sıkmakta fayda var. En kötü olasılıksa işlemci soğutucu pompasının arızalanması olabilir.
Tavsiyem garanti olması açısından termal macun alarak sistemi yeniden monte etmek, eğer hala aynı problemi yaşıyorsan muhtemelen soğutucunda bir problem var demektir. 360 mm radyatör soğutucu ile o değerleri görmek çok saçma.
Tavsiye macun olarak bunu önerebilirim ama fiyatı çok pahalı, ancak piyasadaki en iyi değerlere sahip, değer mi diye sorarsan hayır değmez.
Cooler Master Cryofuze MGZ-NDSG-N07M-R2 2 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master Cryofuze MGZ-NDSG-N07M-R2 2 gr Termal Macun gr fiyatı 129,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Cooler Master Cryofuze MGZ-NDSG-N07M-R2 2 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
Onun dışında kendim 7950X'te bunu kullandım ve baya başarılı, yalnız viskozitesi çok düşük geldi bana, sürerken baya bir zorlanmıştım. Değer olarak Kryanout ile aynı sayılır.
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Yeni çıkan Artic MX-6 var, senelerdir zaten bilinen bir marka.
Son düzenleme: