Simon_Henriksson
Centipat
Evet. MSI daha iyi. Butce en fazla kac olur?aynı fiyatta olsalar bile mi ?
Ghosting canavari bu. Alinmaz. Berbat bir monitor.
Evet. MSI daha iyi. Butce en fazla kac olur?aynı fiyatta olsalar bile mi ?
5500 maks.Evet. MSI daha iyi. Butce en fazla kac olur?
5500 maksimum
Kagit ustu verilere aldanmayin. 24 inc mi tercih edersiniz yoksa 27 inc mi?5500 maks.
MSI 8 bit ama 99sRGB var Gigabyte 125sRGB arada kaldım bir de yükseklik ayarı var
Konu açmıştım. Oyun oynamak için alıcam aslında. 24 tercihim.Kagit ustu verilere aldanmayin. 24 inc mi tercih edersiniz yoksa 27 inc mi?
Bu en iyisi olur o zaman.Konu açmıştım. Oyun oynamak için alıcam aslında. 24 tercihim.
Peki hocam 5000+ bandında önerebileceğiniz var mı? Yoksa 5000 olsa bile bu en mantıklısı mı ?Bu en iyisi olur o zaman.
![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
8 bine cikarsaniz bu iyidir ama cikamazsaniz da zorlamaya gerek yok.Peki hocam 5000+ bandında önerebileceğiniz var mı? Yoksa 5000 olsa bile bu en mantıklısı mı ?
Yok hocam o kadar çıkamam. Attığınız monitörü alıp kalan paraya kulaklık alacağım. Teşekkür ederim. İtopya güvenilir midir ayrıca? Monitörde vs. sıkıntı çıkarsa ilgileniyorlar mı ?8 bine cikarsaniz bu iyidir ama cikamazsaniz da zorlamaya gerek yok.
![]()
AOC 23.8" 24G4X 0.5ms 180HZ FAST IPS HDMI DP Adaptive-Sync G-Sync Gaming Monitör - idefix
AOC 23.8" 24G4X 0.5ms 180HZ FAST IPS HDMI DP Adaptive-Sync G-Sync Gaming Monitör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
RIca ederim. Itopya guvenilir. Sorun cikarsa ilgilenirler. Ben Itopya'dan memnun kalmistim. Mouse aldim eskiden. Bozuldu ve onarim yapildi.Yok hocam o kadar çıkamam. Attığınız monitörü alıp kalan paraya kulaklık alacağım. Teşekkür ederim. İtopya güvenilir midir ayrıca? Monitörde vs. sıkıntı çıkarsa ilgileniyorlar mı ?
Tamamdır hocam. Yükseklik ayarı olsa iyi olurdu ama böylede güzeldir sonuçta kare monitörden 1080p geçicez .DRIca ederim. Itopya guvenilir. Sorun cikarsa ilgilenirler. Ben Itopya'dan memnun kalmistim. Mouse aldim eskiden. Bozuldu ve onarim yapildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.