İyi bir marka fakat PttAVM üzerinden pek önermiyorum çok sorun yaşamıştım.
Satıcı kaynaklı mı? PttAVM kaynaklı mı? Ne gibi sorun yaşadınız?
Satıcı kaynaklı mı? PttAVM kaynaklı mı? Ne gibi sorun yaşadınız?
Attığın alınmaz al geç.
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ve tabikii IPS.
Merhaba hocam bütçeyi yükselttim boyut 27 oldu bu model sence nasıl bana bilgi verebilir misin?
![]()
ASUS VY279HGE 27 inç 144Hz 1ms Full HD FreeSync IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Asus VY279HGE 27 inç 144Hz 1ms Full HD FreeSync IPS Gaming Monitör ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Asus VY279HGE 27 inç 144Hz 1ms Full HD FreeSync IPS Gaming Monitör fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Hocam 27 inc 1080p de sıkıntı çıkartabilir size FPS oyunlarında. Önerim 24 inc Lenovo R25i.
Bütçeyi ne kadar yükselttiniz? Şu an kaç?
5 5.5k ya kadar çıktım hocam ama 27 olsun diyorum CS:GO Rust gibi oyunlarda tatmin etmez mi?
Arkadaşın attığı iki modeli alabilirsiniz ikisi arasından hangisi dersenizde MSI derim iyi günler.
Dostum seni sıkmış olabilirim belki kusura bakma ama senin kadar iyi anlamadığımdan soruyorum bu nasıldır sence.
![]()
Sorun değil sıkılsam forumda olmam zaten güzel bir monitör alınabilir tavsiyem yine de Lenovo. Ama iki üründe sizi üzmez hangisini istiyorsanız onu alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.