5GHz ping sorunu

Arkadaşlar ilk öncelikle söyleyeyim Ethernet olursa daha iyi olur biliyorum ve modeme uzak olduğum için böyle bir sorun olduğunu biliyorum.
Sorunum şu modem alt katta ve ben üst kattayım. Yani üst üsteyiz modemle. Wi-Fi'de 5GHz'e bağlanıyorum daha iyi hız sunduğu için ama ping sorunu ile karşılaşıyorum. Buna yapabileceğim bir çözüm var mı yazılımsal olur, arayüzden olur fark etmez.
Ev dubleks mi? Yani iki kat da sizin mi? Eğer öyleyse powerline cihazları öneririm. Modemden kablo çekin powerline cihazına. Sonra internetin çekmediği odaya da powerline cihazı koyun. Çekmeyen yerdeki powerline cihazından da ethernet kablosu çekin ve cihaza takıp kullanın. Ama unutmayın, ethernet en iyisidir. En kötü kablo kanalı yaptırın.

Ev dubleks mi? Yani iki kat da sizin mi? Eğer öyleyse PowerLine cihazları öneririm. Modemden kablo çekin PowerLine cihazına. Sonra internetin çekmediği odaya da PowerLine cihazı koyun. Çekmeyen yerdeki PowerLine cihazından da Ethernet kablosu çekin ve cihaza takıp kullanın. Ama unutmayın, Ethernet en iyisidir. En kötü kablo kanalı yaptırın.

Onunla uğraşana kadar Ethernet alırım :D Belki yazılımsal da ping sorununu çözebilirim diye düşündüm de. Sonuç Ethernet'e gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı