5k iMac'de sorun olabilir mi?

Kevserabla

Hectopat
Daha fazla  
2014 5K İMAC 8 GB RAM 4 gb r9 295x ekran kartlı 1 TB SSD harddisk İ olan bir cihaza sahibim.5-6 aydır kullanıyorum.
İlk aldığımda Yosemite kuruluydu.daha sonra El Capitan a geçtim. El Capitan da sanki grafik sel bazı sorunlar var gibi geldi bana.ekranda arkaplanda sanki beyazımsı bulut gibi parlaklık gidip geliyor ama çok dikkatli bakınca farkediliyor. Cihazın çalışmasında bir problem gözükmüyor.açma kapama gayet düzgün hızlı. Ama bu dediğim can sıkıcı.
Ups aldım tunçmatik onunda çok faydasını gördüm.işe yarıyor.
Benim bu sorunum ne olabilir?
1.el Capitan dan kaynaklanıyor olabilir mi?
2.elektrik düzeneğinde bir sıkıntı olabilirmi. Voltaj ayarı felan?
Yosemite'de bu sıkıntı varmıydı diye sorabilirsiniz hatırlayamıyorum.
Lütfen bu sorunum ne olabilir bir yardımcı olur musunuz?
Yepyeni İMAC Amerika dan geldi.buradan almadım. Herneyse driver le alakalı bişi olabilir mi?olursa nasıl bulurum? Şimdiden çok teşekkür ederim......

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyah bir arka plan teması kullanın bakalım sorun devam edecek mi yada söylediğiniz gibi göze çarpan bir durumlu ile karşılaşacak mısınız?

Evin topraklamasını düzenlettirdim 3'dü 0'ladık yine değişen birşey yok.
Ay çıldıracağım yokmu bunun bir yolu? R9 ekran kartının DR, yerinde sorun olabilir mi, tek aklıma gelen bu. Ekran titriyor pencere izleri kalıyor varmı kext falan çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı