5K monitör alınır mı?

Melih Ayar

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar.
Maalesef ki mükemmel görüntü kalitesine takmış bir durumdayım.
4K 144 Hz monitör almayı düşünüyorum aslında ama bilgisayarımı televizyona bağladığımda 4096x2160 görüntü seçeneği çıkıyordu. Bu çözünürlüğe geçtiğimde oyundaki grafik detayları resmen çağ atlıyordu. 3840x2160'a aldığımda o mükemmel görüntüden eser kalmıyordu.
4K 144 Hz monitör alsam bile aklım sanki hep o 4096x2160 pikselde aldığım görüntü kalitesinde kalacak gibi. O yüzden 4K'nın üzerine çıkıp 5K monitör mü alsam diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Merhaba dostlar.
4K 144 Hz monitör almayı düşünüyorum aslında ama bilgisayarımı televizyona bağladığımda 4096x2160 görüntü seçeneği çıkıyordu. Bu çözünürlüğe geçtiğimde oyundaki grafik detayları resmen çağ atlıyordu. 3840x2160'a aldığımda o mükemmel görüntüden eser kalmıyordu.
4K 144 Hz monitör alsam bile aklım sanki hep o 4096x2160 pikselde aldığım görüntü kalitesinde kalacak gibi. O yüzden 4K'nın üzerine çıkıp 5K monitör mü alsam diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
5K'da akıcı oynayacak bir bilgisayarınız var mı?

Merhaba dostlar.

Bütçe varsa niye almayasın ama ben önermezdim zira en ucuz 5K monitöre baktım ve fiyatı böyle😳
Şu anda bile ülkemizde 4K monitör kullanan fazla değil.

Bütçe varsa niye almayasın ama ben önermezdim zira en ucuz 5K monitöre baktım ve fiyatı böyle😳
Şu anda bile ülkemizde 4K monitör kullanan fazla değil.

4K 144 hz monitorle arasında çok bir fark yok fiyat olarak aslında ama işte keşke şuan o iki farklı çözünürlüğün resmini çekseydim de farkı gösterebilseydim sizlere 😕

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı