5K monitor onerisi

Nyaan_Neko

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Cizim yaptığımdan dolayi renkleri dogru gostermesi ve kaliteli bir goruntu sunmasi benim icin yenileme hizindan daha onemli ancak arada sirada rekabetci oyunlar oynuyorum o yuzden en azindan 120Hz olursa iyi olur. Ha muhteşem bir goruntu sunuyor ama 60Hz derseniz yine dusunebilirim. Sari siteden 2. el almaya da acigim, benim icin sorun degil.

Cizim yaptığımdan dolayi renkleri duzgun gostermesi ve kaliteli bir goruntu sunmasi benim icin yenileme hizindan daha onemli ancak arada sirada rekabetci oyunlar oynuyorum. O yuzden en azindan 120Hz olursa iyi olur. Ha muhteşem bir goruntu sunuyor ama 60Hz derseniz yine dusunebilirim. Sari siteden 2. el almaya da acigim, benim icin sorun degil.
Renk gamutu ve kontrastı üst seviye. Daha iyisi yok. Tam size uygun.

Cizim yaptığımdan dolayi renkleri dogru gostermesi ve kaliteli bir goruntu sunmasi benim icin yenileme hizindan daha onemli ancak arada sirada rekabetci oyunlar oynuyorum o yuzden en azindan 120Hz olursa iyi olur. Ha muhteşem bir goruntu sunuyor ama 60Hz derseniz yine dusunebilirim. Sari siteden 2. el almaya da acigim, benim icin sorun degil.
AOC 24G42E size uyar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı