5'li masa bugün adayını açıklayacak

Hocam RTE birşey yapıp kazanacak gibi duruyor bu arada saat kaçta açıklanacak

KK aday olmasın diyenler AKP'lidir. Bizim amacımız mevcut hükümeti değiştirmek değil mi? Neden aday tartışıyoruz. Bu aday tartışması yüzünden AKP kazanacak sonra ağlayacaksınız.
"Dik dur eğilme güzel günler yakın." gibi güzel sloganlar atmak yerine "KK aday olmasın" tarzı sloganlar atıyorlar ki korkalım. KK bir şekilde kazanacaktır. Adayın önemi yok benim için. İkinci tur her türlü vereceğiz çoğumuz.

"Dik dur eğilme güzel günler yakın." gibi güzel sloganlar atmak yerine "KK aday olmasın" tarzı sloganlar atıyorlar ki korkalım. KK bir şekilde kazanacaktır. Adayın önemi yok benim için. İkinci tur her türlü vereceğiz çoğumuz.
Ya 3 marta kadar Meral aday açıklansaydı yemin ediyorum bir CHP seçmeni olarak ben memnuniyetle oy verecektim hatta bayrak sallayacaktım. Babacan'ı aday etseler ona bile oy verecektim.

Arkadaşlar, belediye başkanları aday olması durumunda, belediyeler meclis çoğunluğundan dolayı kaybedilecek. İmamoğlu'na mahkeme kararıyla her an siyasi yasak gelebilir. Mansur Yavaş belediye başkanlığını düzgün yapan bir insan ama diğer konular hakkında fikirleri pek bilinmiyor. Kemal dede dürüst insandır. Ayrım, adam kayırma, hırsızlık yapmaz. İmamoğlu ve Yavaş'ı aday gösteren kendisidir. Hepimizden çalınıp yoksullaşmamıza neden olan 418 milyar doların hesabını soracak olması da en çok beğendiğim vaadidir.

Arkadaşlar siyaset yapmayı hayatta sevmem ama neden hala Kılıçdaroglu aday olmasın deniyor aklınıza şöyle getirin devam mı değişim mi? Bırakın toxicligi.

Yazım yanlışı var ha birazdan moderatör gelip ban atar düzelt bence. Ben kendi mesajımda yazım yanlışını düzelttim çünkü yazım yanlışı olan mesajı alıntılayınca da ban atıyorlar.

Arkadaşlar, belediye başkanları aday olması durumunda, belediyeler meclis çoğunluğundan dolayı kaybedilecek. İmamoğlu'na mahkeme kararıyla her an siyasi yasak gelebilir. Mansur Yavaş belediye başkanlığını düzgün yapan bir insan ama diğer konular hakkında fikirleri pek bilinmiyor. Kemal dede dürüst insandır. Ayrım, adam kayırma, hırsızlık yapmaz. İmamoğlu ve Yavaş'ı aday gösteren kendisidir. Hepimizden çalınıp yoksullaşmamıza neden olan 418 milyar doların hesabını soracak olması da en çok beğendiğim vaadidir.
Millet zaten o yüzden böyle karalama kampanyası başlattı. Kılıçdaroğlu, şu an o üçlü arasındaki en sert insan. Bize de sert insan lazım.

Evet, Mansur Bey de düzgün ve iyi bir devlet görevlisi ancak bu kadar parayı geri almaya cesaret edemez. Kemal dede gibi trilyona yakın yatırım da bulamaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı