5'li masa bugün adayını açıklayacak

Aday aslında mansur imamoğlu ben oradaki masada duran su şişesi.

Artık bunları muhalefet olarak görmüyorum. Çünkü halkın isteği adayı açık bir şekilde gördükleri halde, hala istenmeyen kişiyi aday gösteriyorlarsa bunlar bildiğin karşı tarafı kazandırmak için ajan gibi bir şey.
Halkın istediği kişi bile aday olamıyor bir de demokrat takıkıyorlar. Şaka gibi muhalefet.

Masadaki en yaşlı isimin Temel dedenin duyuruyu yapması bekleniyor.
Yorumunuz nedir?

İnsan kazanmak için elini taşın altına koyarak her çabayı sarf eder. 5'li çete de milletin istemediği şeyler ne varsa gözüne soka soka, dayatmaya çalışarak kendi adaylarını kazanmaya çalışıyorlar.

Vay be. Benim ülkem bu durumlara gelecek miydi, koltuk sevdalısına oy vermek hiç içten değil ama 2. turda uzun adamın karşısında kim varsa ona vericeğiz.

Arkadaşlar siyaset yapmayı hayatta sevmem ama neden hala kılıçdaroglu aday olmasın deniyor aklınıza şöyle getirin devam mı değişim mi bırakın toxicligi
Hocam KK ile değişim olsaydı 9 seçimdir olurdu ne demek anlamıyorsunuz. Hadi forumda ki insanları ikna çabaları biraz işe yaradı diyelim büyükler ne yapsın veya AKP'li kesim verecek mi KK'una? İstanbul ve Ankara da isimlere verildi fakat KK olsaydı kazanması zordu millet istemiyor her ikisi kesimi de değişecekse yeni isimle bilindik güçlü isimle istiyor. Millet zorla CHP versin ne demek ya başka parti mi yok çıldıracağım bize isim lazımdır. RTE gitti mi AKP düşünülmeyecek artık millet isme verdi yıllardır. Aileye ben KK vereceğim de gülerler, fakat diğer isimlere vereceğim de bende mi versem bu ara çok gündemde düşünüp oy vereyim bende der. O zaman şeytana verelim oyu aday olsun. Bırakın şu kafayı ya değişecekse ikisi de gitmeli reklamını yapmış güçlü isimler gelmeli aynı ikili tipe vermek nedir ya Erbakan ikisi de aynı insanlar diyordu dinle biraz o yüzden KK'da hep Erdoğan'a çalıştı.

Kk aday olmasın diyenler AKP'lidir. Bizim amacımız mevcut hükümeti değiştirmek değil mi? Neden aday tartışıyoruz. Bu aday tartışması yüzünden AKP kazanacak sonra ağlayacaksınız.
Ya Allah aşkına siz ne yaşıyonuz? Sizce Kılıçdar bu seçimi kazanabilir mi? Azıcık mantıklı düşünün ya. Partizanlığı kenara bırakıp iktidarın kazanmasını gerçekten istemiyorsanız Kılıçdar denen adamı desteklemezsiniz.

Nedense akşener geri dönecek gibi bir his var içimde. Kk aday olmamalı, oldurmaycaklar diye inanıyorum hala. Göz göre göre böyle bir hata yapılmamalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı