Unreal Engine 5'ten önce Unreal Engine 4 öğrenilmeli mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ZOTAC RTX 4070 - Ryzen 7 7700 - 32 GB RAM 6000 Mhz - 1 TB SSD - 650 Watt PSU
Unreal Engine kursuna başlamak istiyorum. Önce hangi motoru kullanmalıyım?

Çok fazla bilgili olmasamda Unreal Engine 5 kullanılan oyunlar için sağlam bilgisayarlar lazım. Herkes 5 oynayamaz. Ama herkes 4 oynayabilir.

Tamamdır teşekkür ederim. Önce 5 sonra 4'ü öğrenmeyi düşünüyorum.

Unreal Engine kursuna başlamak istiyorum. Önce hangi motoru kullanmalıyım?
5 tabii ki.
Tamamdır teşekkür ederim. Önce 5 sonra 4'ü öğrenmeyi düşünüyorum.
4 öğrenmeniz için sizi sürükleyen şey nedir tam olarak? Aralarında tek fark daha eski teknolojiler ve arayüz farkı. 4'te C++, 5'te C++ 4'te BP, 5'te BP (Bir sürü update almış ve optimize edilmiş)

4'ün yüzüne bile bakmayın. Zaman kaybedersiniz.

5 tabii ki.

4 öğrenmeniz için sizi sürükleyen şey nedir tam olarak? Aralarında tek fark daha eski teknolojiler ve arayüz farkı. 4'te C++, 5'te C++ 4'te BP, 5'te BP (Bir sürü update almış ve optimize edilmiş)

4'ün yüzüne bile bakmayın. Zaman kaybedersiniz.
Hocam 2 motorda da kendimi geliştirmek istiyorum arkadaşlarıma da yayacağım için oyunları onlarda deneyimleyebilsin istiyorum.

Hocam 2 motorda da kendimi geliştirmek istiyorum arkadaşlarıma da yayacağım için oyunları onlarda deneyimleyebilsin istiyorum.
Bende tam tersini diyorum. Her şeyi bilen hiçbir şeyi bilmeyendir. Kendini geliştirmek istiyorsan bir alanda kendini kanıtlamalısın. İkisini karşılaştırdığımızda da UE 5, Ezici üstünlükle 4'ten çok daha iyi. Günümüzde 4 kullananların sayısı o kadar az ki. Zaten UE'yi diğer motorlardan çok daha iyi yapan sürüm 5'te başladı ki Lumen, RT, Nanite gibi güçlü teknolojileri sayesinde.

5'te de arkadaşlarınıza 1 tuşa basarak yayımlayabilirsiniz.

Bende tam tersini diyorum. Her şeyi bilen hiçbir şeyi bilmeyendir. Kendini geliştirmek istiyorsan bir alanda kendini kanıtlamalısın. İkisini karşılaştırdığımızda da UE 5, Ezici üstünlükle 4'ten çok daha iyi. Günümüzde 4 kullananların sayısı o kadar az ki. Zaten UE'yi diğer motorlardan çok daha iyi yapan sürüm 5'te başladı ki Lumen, RT, Nanite gibi güçlü teknolojileri sayesinde.

5'te de arkadaşlarınıza 1 tuşa basarak yayımlayabilirsiniz.
Tamamdır hocam çok sağolun fikrim tamamen 5'e kaydı.

Tamamdır hocam çok sağolun fikrim tamamen 5'e kaydı.
Rica ederim. UE 4'e ayıracağınız zamanı Optimizasyon, Lumen, Nanite ve RT gibi profesyonellik gerektiren yeni nesil teknolojilerle ilgilenirseniz, çok daha iyi olur gelişiminiz açısından.

Rica ederim. UE 4'e ayıracağınız zamanı Optimizasyon, Lumen, Nanite ve RT gibi profesyonellik gerektiren yeni nesil teknolojilerle ilgilenirseniz, çok daha iyi olur gelişiminiz açısından.
Tamamdır hocam. İnşallah bu serüvende başarılı olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı