5x5 programı iyi mi?

Sağ olun hocam şu an 63 kiloyum çok az bir süre sonra 60 kg pr atabileceğim ne kadar artar sizce 5x5 sonucunda?

Sağ olun hocam şu an 63 kiloyum çok az bir süre sonra 60 kg pr atabileceğim ne kadar artar sizce 5x5 sonucunda?
Her idmandan idmana o harekette 2.5kg arttırmayı hedeflemen gerekiyor 6 tekrar yapabilecekken 5 tekrar yapman gerekiyor.
Nekadar artar bilmem fakat beslenmeyi yaparsanız çok artacak.

Her idmandan idmana o harekette 2.5kg arttırmayı hedeflemen gerekiyor 6 tekrar yapabilecekken 5 tekrar yapman gerekiyor.
Nekadar artar bilmem fakat beslenmeyi yaparsanız çok artacak.

Hocam 2.5 kg arttırdığımda benim tekrarlarım aşırı düşüyor mesela 50 kg 7 tekrar atabiliyorum bench presste ama 60 kg 1 tekrar atamıyorum neden olabilir?

Hocam 2.5 kg arttırdığımda benim tekrarlarım aşırı düşüyor mesela 50 kg 7 tekrar atabiliyorum bench presste ama 60 kg 1 tekrar atamıyorum neden olabilir?
Normalde tam 1 tekrar çıkarabilmeniz gerek ya 50kgda son tekrarlar yarımdır ya da 60kg sete girdiğinizde gücünüz kalmamıştır. Antrenmana gitmeden 2 saat önce karbonhidratlı besinler tüket antrenman performansın artacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…