Hayatacankat
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bütçem yukarıda belirttiğim üzeredir. Fazla esnetemediğim gibi bu fiyat aralığının üstüne de çıkmam şu an mümkün değil. Üç aşağı beş yukarı birkaç eşya üzerinden bir sistem topladım. Monitör'üm mevcuttur. Sistem hakkında görüş, öneri ve desteğinize ihtiyacım var. Oyun ve günlük işler de kullanmak üzere topluyorum. Oynadığım oyunlar aşırı görsel grafikler barındırmayacaktır. World of Warcraft vb. oyunlar için alıyorum. Oynatırsa güncel güzel oyunları da oynamak isterim.
Sistem 1:
Ryzen 5 3600X (bu işlemcinin gücü beni cezbediyor.)
B450M'A-PRO Max.
Vengaence 8 GB RAM X2.
Corsair SPEC-05 (PSU'sunun içinde olmasından dolayı tercihimdir.)
SanDisk 480GB SSD (şimdilik iş görmesi için alınmıştır.)
RX 5500XT 8 GB.
Yukarıdaki sistem 6700 TL civarındadır.
Bazı parçaları değiştirerek ekleme yaptığım bir de şu sistem vardır: (Bu sistemi ekran kartını yükseltmek amacıyla yaptım, işlemciden kısmak zorunda kaldım.)
Bu sistemse 6800 TL fiyatındadır.
Sistem 2:
Ryzen 5 3500X.
RX 5600 XT 6 GB.
Sistem 3: Son olarak kısma yapmadan topladığım fakat 7600 TL olan sisteme:
Sistem 1'in sadece ekran kartının 5600 XT olarak değiştirilmştir. Aklımda sistem 3'ü almak var.
Son olarak ileride sistem 3 üzerinden konuşmak gerekirse SSD ve M.2 olarak günceleme yapmayı açık kapı olarak bırakıyorum. Belki anakart değişikliğine de gidebilirim. Her şey ayıracağım paraya göre değişecektir.
Sistem 1:
Ryzen 5 3600X (bu işlemcinin gücü beni cezbediyor.)
B450M'A-PRO Max.
Vengaence 8 GB RAM X2.
Corsair SPEC-05 (PSU'sunun içinde olmasından dolayı tercihimdir.)
SanDisk 480GB SSD (şimdilik iş görmesi için alınmıştır.)
RX 5500XT 8 GB.
Yukarıdaki sistem 6700 TL civarındadır.
Bazı parçaları değiştirerek ekleme yaptığım bir de şu sistem vardır: (Bu sistemi ekran kartını yükseltmek amacıyla yaptım, işlemciden kısmak zorunda kaldım.)
Bu sistemse 6800 TL fiyatındadır.
Sistem 2:
Ryzen 5 3500X.
RX 5600 XT 6 GB.
Sistem 3: Son olarak kısma yapmadan topladığım fakat 7600 TL olan sisteme:
Sistem 1'in sadece ekran kartının 5600 XT olarak değiştirilmştir. Aklımda sistem 3'ü almak var.
Son olarak ileride sistem 3 üzerinden konuşmak gerekirse SSD ve M.2 olarak günceleme yapmayı açık kapı olarak bırakıyorum. Belki anakart değişikliğine de gidebilirim. Her şey ayıracağım paraya göre değişecektir.
Son düzenleyen: Moderatör: