6.000 TL 2K Monitör Tavsiyesi

Hocam VA panele aşırı ön yargı var adamlar yapmış ghosting hiç fark edilmeyecek şekilde dediğim oyunları oynuyorum. Film dizi izliyorum biyandanda Xbox için aldım.
Hocam yanlış anlamayın, monster monitördeki ghostinge "hiç fark edilmeyecek şekilde ghosting" diyorsanız acilen bir göz polikinliğine randevu almalısınız. 6k verip göz zevkini ve oynanılabilirliği bozmaya gerek yok.

Hocam VA panele aşırı ön yargı var adamlar yapmış ghosting hiç fark edilmeyecek şekilde dediğim oyunları oynuyorum. Film dizi izliyorum biyandanda Xbox için aldım.
Hocam hiç IPS monitör kullandınız mı? Çünkü bu iki panelin arasındaki farkı görmeden VA'nın daha kötü olduğunun farkına varamıyorsunuz. Ghosting konusunda yorum yapamayacağım ancak kendim iki monitörü de deneyimleyince VA'nın renklerinin biraz daha soluk olduğunu fark etmiştim.

Hocam hiç IPS monitör kullandınız mı? Çünkü bu iki panelin arasındaki farkı görmeden VA'nın daha kötü olduğunun farkına varamıyorsunuz. Ghosting konusunda yorum yapamayacağım ancak kendim iki monitörü de deneyimleyince VA'nın renklerinin biraz daha soluk olduğunu fark etmiştim.

Çift monitör kullanıyorum biri 24 inç IPS 120 Hz bu 2K 165 Hz arkadaş kulaktan dolma bilgilerle VA panele laf ediyor savunmuyorum ama bu monitör iyi bende almayacaktım kötüyse iade ederim diye aldım.

Çift monitör kullanıyorum biri 24 inç IPS 120 Hz bu 2K 165 Hz arkadaş kulaktan dolma bilgilerle VA panele laf ediyor savunmuyorum ama bu monitör iyi bende almayacaktım kötüyse iade ederim diye aldım.
Hocam bende 32 düşünüyorumda 24 kullanıyorum. FPS oyunlarında 32inc çok büyük geliyormu CS GO filanda ?

Hocam vallahi eski monitörle keleş olamadım hiç şu an çift keleşim çok rahat FIFA'da RDR de Forza da çok güzel oluyor.
Anladım bende 2 sene önce Acer almıştım. Meğer 1ms program desteği ile açılıyormuş VRB diye. Açınca da çok kötü görüntü oluyor. O yüzden bunu yan monitör yapıp bir tane 32 almak isiyordum.

Hocam bu bütçede en mantıklısı @Uber Lodos hocamın attığı Asus monitör. Monster VA panel, eğer özellikle "curved" monitör istemiyorsanız VA panel monitör almayın. IPS panelin renk kalitesi VA'ya göre kat kat daha iyi ve ghosting problemi yok.
Teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alıcam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı