Beni aldatan ve zorbalayan kişiyi unutamamak

Makaleler
1
Yaşadığım şey hakkında daha fazla detay vermek istemiyorum, yazdığım kadar bilinmesi yeterli. Dediğim gibi, aklıma gelince aşırı geriliyorum ve o an uykum varsa uykum kaçıyor, kafamı duvara vurasım geliyor ve aşırı fazla nefret hissediyorum. Bu saatte şu an uyanık olma sebebim bu (siz bunu ne zaman görüyorsunuz bilmem ama). Ne yapmalıyım bunu aklımdan çıkarmak için? Yapabileceğiniz hiçbir şey yoksa bile empati kurup beni anlayacak mesajlar yazmanız yeterli dostlar.

@QuasarWhisper Aynı ortamda zorunlu olarak bulunuyor musunuz? Cevap evet ise: Bir kere oradan kurtulunca bir kaç ayda unutuyorsunuz. Onu ve onu hatırlatan herşeyi hayatınızdan çıkarıp bir kafa dinleyin, ondan sonra onu hatırlatan bir çizgi film bile daha az rahatsız edici gelir sonrasında.
Geçmiş olsun.

@QuasarWhisper aynı ortamda zorunlu olarak bulunuyor musunuz? Cevap evet ise: Bir kere oradan kurtulunca birkaç ayda unutuyorsunuz. Onu ve onu hatırlatan her şeyi hayatınızdan çıkarıp bir kafa dinleyin, ondan sonra onu hatırlatan bir çizgi film bile daha az rahatsız edici gelir sonrasında.
Geçmiş olsun.

Hayır, bulunmuyorum. Teşekkürler.

Yaşadığım şey hakkında daha fazla detay vermek istemiyorum, yazdığım kadar bilinmesi yeterli. Dediğim gibi, aklıma gelince aşırı geriliyorum ve o an uykum varsa uykum kaçıyor, kafamı duvara vurasım geliyor ve aşırı fazla nefret hissediyorum. Bu saatte şu an uyanık olma sebebim bu (siz bunu ne zaman görüyorsunuz bilmem ama). Ne yapmalıyım bunu aklımdan çıkarmak için? Yapabileceğiniz hiçbir şey yoksa bile empati kurup beni anlayacak mesajlar yazmanız yeterli dostlar.

Aynı yerlere gitmeyin, yeni başlangıçlar yapın en basitinden sosyal medyanız varsa yeniden açın ve onu engelleyin vb. onun hakkında ne kadar konuşursanız geçmiş o kadar önünüze gelir keşke şöyle yapsaydım vesaire diye düşünerek sürekli kendinizi yersiniz. Öfkenizi dindirmediğiniz sürece unutamazsınız, sizi mutlu edecek şeyleri bulun hobi olur spor olur ve onlara yönelin. Sizi rahatsız edecek her türlü şeyden kaçınmaya çalışın bu düşünmek bile olsa. Gidip onunla hesaplaşmayı hiç düşünmeyin kendinizi rezil hissedersiniz. Ne kadar kötü biri olursa olsun kin beslemek yerine unutmaya çalışarak yeni insanlara yönelin kim bilir sizi gelecekte kimler bekliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı