6.000 TL GTX 1080 sistem toplama

Makaleler
10
Yer
İstanbul
Selamlar,
bu sistem hayali değildir yakın zamanda almayı düşünüyorum. Ancak uzun zamandır bir sistem arayışı içindeydim. Neler alacağımı kesinleştirdim ama gene sistemden kısılıp GTX 1080 alınabiliyor. Eğer kısılmaz ise GTX 1070 alıyorum.
6 bin TL bütçem var. Monitöre ihtiyacım yok. Sistemimi yazıyorum.
Toshiba 1 TB HDD P3000

Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Msi X370 Gaming Pro Carbon
Seasonic S12II-620 620W 80+ Bronze Power Supply Fiyatı
Samsung 500gb 850 Evo SSD - MZ-75E500BW SSD

Bu parçaların hepsini araştırdım çok iyi bir sistem bence. Ancak anakarttan kasadan, SSD ve işlemciden kısılırsa GTX 1080 alabiliyorum. Açıkçası GTX 1070 içeren sistem daha mantıklı geliyor. Alacağım sistemi 2K monitörde kullanacağım.
Ayrıca aynı ürünün daha ucuz fiyata linki varsa paylaşırsanız mutlu olurum.
Fikirlerinizi bekliyorum. @Neko @brkdnmz @Jira @Nazım Paşa @ShadYaqz @JohnMacTavish @SideWinder

Sistem güzel duruyor.

SSD 250GB, işlemci ise R5 1600 yapılırsa GTX 1080 alabilirim diyorsun demek.

Bilemedim. Sana kalmış biraz. 250GB bana yeter diyorsan olabilir ama çok oyun oynayan birisiysen depolamanın fazla olması iyi olur.

Şu an bug'a girdim. Bilmiyorum ne diyeceğimi.

Bana kalırsa sistemin depolama birimlerinden kısmayın. İşlemci sadece oyun oynamak için çok diye düşünüyorum. Bunun yerine R5 1600 alabilirsin. Kasa'nın fiyatını çok buldum Hocam bunun yerine daha sade ve geniş bir kasa bulabilirsin. Tabii bu söylediğim (bence).

Sistemin parçalarını incehesap gibi ucuz sitelerden alarak kısmadan Gtx 1080 dizebilirsin belki. Sadece oyun için alıyorsan R5 1600 zaten çok güçlü bir işlemci.

Sistemin parçalarını incehesap gibi ucuz sitelerden alarak kısmadan Gtx 1080 dizebilirsin belki. Sadece oyun için alıyorsan R5 1600 zaten çok güçlü bir işlemci.

Hocam Render , Oyun , Yayın tarzında bir kullanımım olacak. Ekran kartımı 1060 veya 1070 düşünüyorum. İşlemcim R7 1700 olacak sence nasıl?

Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi MSI GTX 1080 Armor 2300 TL.

rtakak.PNG
Buyrun hocam. Bütçenizi arttırabiliyorsanız arttırın. Daha iyi dizebilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı