6.500 tl gibi fiyat çıktı. Görüntü atamıyıyorum şuan. (emanet telefon ) Sistemin tamamını nanakatalogdan alacağım vede hepsini nakiy ödeyeceğim. %15 indirim yaparsalar 6.000 tl civarına inerse alırım. En azından öyle planlıyorum.
Sizin sistemide görmüştüm çok iyidi. LED'lerini bende çok seviyorum. Bide rica etsem benide sistem toplama konularına etiketlerseniz sevinirim. Okudukça öğreniyorum.
Çok yardımcı oldunuz. Sistem toplamada insan kendine toplayınca farklı oluyor. Sanırım sizde bunu bilirsiniz. 12. Sınıfsınız sanırım. Sisteminizi LYS'den sonramı toplayacaksınız? Birbirimize yakın zamanda toplayacağız gibi gözüküyor. Ben bu sistemi Technopatın incelemesini yaptıpı Aoc Agon 2k 144hz 1ms (G-sync yok ama.. ) monitörü ile kullanacağım. Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
Ya, tamam hayatımın sınavı da, YGS'den derece yaptım (övünmüyorum) o dereceyi gazlayacak bir bilgisayar toplamak istedim. LYS'den önce toplamak istiyorum.
Ya, tamam hayatımın sınavı da, YGS'den derece yaptım (övünmüyorum) o dereceyi gazlayacak bir bilgisayar toplamak istedim. LYS'den önce toplamak istiyorum.