Nanokatalog'dan nakit alacaksan İstanbul'da oturuyorsun madem parçaları belirle indirim için Şişli'deki Perpa'da bulunan mağazasına git bence.
Hocam zaten onu demiyor mu?Nanokatalog'dan nakit alacaksan İstanbul'da oturuyorsun madem parçaları belirle indirim için Şişli'deki Perpa'da bulunan mağazasına git bence.
Evet öyle yapmayı düşünüyorum ancak param çok azaldı 6000 tl üstüne çıkamam indirim yaparsalar almayı düşünüyorum. Öbür türlü ilk sayfadaki sistemimi alacağım. Umarım yaparlar.Hocam zaten onu demiyor mu?
Düşünmüştüm ama uzun zaman am4 soketini kullanmak istiyoum ve x370'in LEDleri ve birçok özelliği var. İndirim yaparsalar X370 alacağım.X370 yerine B350 alınabilir. Ucuzlar böylece.
Evet öyleler.Sistem güzel. RAM'ler (2x8) 3200MHz, değil mi?
400C Linkini atabilir misiniz?Sistemin gayet güzel olmuş ama B350 anakartlar her türlü işini görür, ben olsam öyle yapıp kalan parayla SSD yükseltirdim. Onun dışında, bu tamamen kişisel bir yorum olacak; 400C çok güzel ve kaliteli bir kasa, ona da bakmanı öneririm.
Tam anlayamadım.X370 anakartı ileride kullanırım diye alacaksan bence yanlış bir mantık. X370 yeni Ryzen serisinde çok tıraş bir anakart kalabilir, bilgisayar toplama kumar gibi birşey ya ne olacağı belli değil![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.