6.000 TL GTX 1080 sistem toplama

Hocam zaten onu demiyor mu?
Evet öyle yapmayı düşünüyorum ancak param çok azaldı 6000 tl üstüne çıkamam indirim yaparsalar almayı düşünüyorum. Öbür türlü ilk sayfadaki sistemimi alacağım. Umarım yaparlar.

Bunu alacağım karar kıldım. @brkdnmz O bahsettiğim sistem budur. Msi gtx 1080 gaming x alırsam 6.700 fiyatlarına çıkıyor. 6.000 yakın bir fiyata indirirseler öyle bile alabilirim.
@Neko Hocam sizinde fikrinizi alabilirmiyim? Umarım etiketime bakarsınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170508-224603.png
    Screenshot_20170508-224603.png
    103,6 KB · Görüntüleme: 76
X370 yerine B350 alınabilir. Ucuzlar böylece.

Sistem güzel. RAM'ler (2x8) 3200MHz, değil mi?

X370 anakartı ileride kullanırım diye alacaksan bence yanlış bir mantık. X370 yeni Ryzen serisinde çok tıraş bir anakart kalabilir, bilgisayar toplama kumar gibi birşey ya ne olacağı belli değil :D

Sistemin gayet güzel olmuş ama B350 anakartlar her türlü işini görür, ben olsam öyle yapıp kalan parayla SSD yükseltirdim. Onun dışında, bu tamamen kişisel bir yorum olacak; 400C çok güzel ve kaliteli bir kasa, ona da bakmanı öneririm.
400C Linkini atabilir misiniz?

X370 anakartı ileride kullanırım diye alacaksan bence yanlış bir mantık. X370 yeni Ryzen serisinde çok tıraş bir anakart kalabilir, bilgisayar toplama kumar gibi birşey ya ne olacağı belli değil :D
Tam anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı