6.000 TL i3 10100F & H410M sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
6000

berkaykay

Zeptopat
Daha fazla  
Kasa Özellikleri
Ekran Kartı :
GIGABYTE GTX 1650 4GB GDDR6 Tek Fanlı
İşlemci : İntel Core i3 10100F 3.60GHz 4 Çekirdek
Anakart : GIGABYTE H410M S2H v3
Ram : Corsair 8GB Vengeance LPX (x2)
PSU olarak Corsair'in Carbide SPEC-05 kasasında gelen 550W 80+

Şu anki ekran kartı artık bana yeterli gelmiyor, satıp ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum fakat işlemciyi de ilerde değiştireceğim için hangi ekran kartını tercih etmeliyim bilemedim. Ne tavsiye edersini?

Kasa Özellikleri
Ekran Kartı :
GIGABYTE GTX 1650 4GB GDDR6 Tek Fanlı
İşlemci : İntel Core i3 10100F 3.60GHz 4 Çekirdek
Anakart : GIGABYTE H410M S2H v3
Ram : Corsair 8GB Vengeance LPX (x2)
PSU olarak Corsair'in Carbide SPEC-05 kasasında gelen 550W 80+

Şu anki ekran kartı artık bana yeterli gelmiyor, satıp ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum fakat işlemciyi de ilerde değiştireceğim için hangi ekran kartını tercih etmeliyim bilemedim. Ne tavsiye edersini?
Bu fiyata en ideal RX 6600XT/6650XT gibi türevleri olabilir. Daha üstüde çıkabilir tabi. (RX 6700 gibi.)
Intel ARC A750 var daha ucuza birde.

rx6600 alsam bu işlemciyle 1 sene kullanabilirmiyim fazla darboğaz yapar mı ? çünkü işlemciyi seneye anca değişebilirim
Hikayeli oyunlarda kurtarıyor ama bazı Online oyunlarda darboğaz olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hikayeli oyunlarda kurtarıyor ama bazı Online oyunlarda darboğaz olabilir.

eyvallah hocam peki işlemciyi değişecek olsam rx 6600 a ve anakarta uygun hangi işlemciyi tercih etmem gerek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı