Dreamy Bull
Hectopat
- Makaleler
- 1
Alınır, High’da rahat rahat oynarsın.

Abi 10 yıldır düşük ayar CS:GO oynuyorum 30 FPS'te bir şans geçmiş oyunu Ultra olmasa da yüksek ayarlarda falan oynamak istiyorum ama sanırım kısaca bu PC iyi fakat GameGaraj Pollux 3TN yazmış arkadaş bu güzel mi bunuda şu an alabilirim belki.
hocam saçmalamayın bende 1660super var rust ı ultrada akıcı oynayamıyorum 1650super nası oynatsın kulakdan dolma bilgilerle lütfen insanlara yanlış yönlendirmeyinYa burda bilmeden yazıp durma ya, Ben Game Garaj Pollux 3TN İle rust ultrada oynuyorum.
araştırmanızı tasviye ederim ultrada oynatmaz ama orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatırHocam boş yapıyorlar bu ekran kartı Rust oyununu çok rahat oynatır Ultra'da oynayabilirsiniz grafik hastası değilseniz aşırı uygundur tavsiyemdir.
Öncelikle genelleme yapma ki ben kulaktan dolma değil kendim oynadım.hocam saçmalamayın bende 1660super var rust ı ultrada akıcı oynayamıyorum 1650super nası oynatsın kulakdan dolma bilgilerle lütfen insanlara yanlış yönlendirmeyin
araştırmanızı tasviye ederim ultrada oynatmaz ama orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatır
Hocam oyun için değerleri bizimle paylaşır mısınız? Mümkünse video şeklinde olsun.Öncelikle genelleme yapma ki ben kulaktan dolma değil kendim oynadım.
+1Hocam oyun için değerleri bizimle paylaşır mısınız? Mümkünse video şeklinde olsun.
RX570 i3 10100F Rust oynuyorum. High ayarlarda 90 FPS bu pc %10 kadar daha iyi.Merhaba arkadaşlar. PC toplama vs ile alakam yok fakat 6K'ya bir sistem toplayacağım. Arkadaşıma sordum bana bu sistemi önerdi, sizce güzel mi? Bence güzele benziyor, farklı sistemde önerebilirsiniz.
PC'de yapacağım şeyler;
Visual Studio, atom gibi programları kullanacağım nadiren.
Sıklıkla;
Rust, GTA 5, LoL ve CS:GO oynayacağım. Teşekkürler.

CYBER-1650S / AMD Ryzen 5 1600 AF / ASUS PHOENIX GTX 1650 SUPER OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CYBER-1650S oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, ASUS PHOENIX GTX 1650 Super ekran kartı, 16GB 3000mhz ram ve 500GB NVMe M.2SSD ile oluşturulmuştur. Ücretsiz montaj ve test hizmeti, aynı gün ve ücretsiz kargo avantajı.www.gaming.gen.tr
RX570 i3 10100F Rust oynuyorum. High ayarlarda 90 FPS bu PC %10 kadar daha iyi.
Hocam tam olarak bir kaynak var mı? Video şeklinde oynanışı gönderir misiniz? Afterburner'la değerleri görmek istiyorum.RX570 i3 10100F Rust oynuyorum. High ayarlarda 90 FPS bu pc %10 kadar daha iyi.
Discord: Swetlo #4061Hocam tam olarak bir kaynak var mı? Video şeklinde oynanışı gönderir misiniz? Afterburner'la değerleri görmek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.