6.000 TL sistem önerisi

Anakart fiyatları rezil durumda, ikinci elden B450'lere bakmanızı öneririm. Sıfır olarak 1K bandında A320 falan bulunabilir.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-deep-cool-pk550d-550-w-fiyati,2080287291.html (Nays destekleyen yerlerden %10 indirimle alabilirsin.)
Şahsen kasayı sonradan alıp işlemciyi R5 5600G yapardım, bütçe yetmiyor diye 4600G koydum. PSU'yu 550W seçmemin sebebi ileride yükseltme yapacağın zaman problem yaratmasın diye, yoksa 300-350W yetecektir ki bütçeden de kısarsın bayağı.

Hocam bu PC nasıl ben bir de farklı yerlerden tek tek almak istemiyorum en kötü borç alırım bu sisteme ileride RTX 3060 takılır mı?

Hocam bu PC nasıl ben bir de farklı yerlerden tek tek almak istemiyorum en kötü borç alırım bu sisteme ileride RTX 3060 takılır mı?
Takılır takılmasına da pahalı sistem.

Harici GPU'yla birlikte R5 3600/5500 gücünde çalışıyor 5600G, haliyle çoğu oyunda besler 3060'ı.

Tamam çok sağ olun o zaman sizin dediğiniz parçaları 1 2 gün sonra sipariş veririm tekrardan teşekkürler🙏

@Lisser @ardacanci @Tarik Enes @Sequentia @Lory7
KUSURA BAKMAYIN HEPİNİZİ RAHATSIZ EDİYORUM BENİM BÜTÇE ARTTI BAYA YENİ BİR KONU AÇTIM BAKARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı