6.000 TL Sistem Toplama

Bütçe
6000
Alacağım zamana göre 3200Mhz/3600Mhz bir işlemci(Ortalama 900TL)
Ramlar hariç 6150 TL tutuyor burası. Ramlar ile birlikte 7000 TL bir fiyat çıkıyor. Sizce bu sistem nasıl? Dediğim gibi 1/2 hafta içerisinde alacağım o zaman tekrar konu açıp neler yapabileceğimize bakarız. Yardımlarınız ile topladığım sistemi yorumlamanızı istiyorum. Teşekkürler.

3000 ile 3200 arasında pek fiyat farkı yok hatta indirime girince 3600 ramlar 400/450TL'ye düşüyor. Eğer denk gelirse 3600 alırım diye yazdım. Teşekkürler.
------
Son durum nedir hocam 5000-5500 TL ye apu mu alsam. İleride güncelleme yaparım. Yada şuan revaçta bir sistem varmı? Bugün belki yarın siparişleri vereceğim.
@EfeKanagül

Son düzenleme:
Alacağım zamana göre 3200Mhz/3600Mhz bir işlemci(Ortalama 900TL)
Hocam en mantıklısı bu sizin attığınız sistem ileride ekran kartını değiştirip, devam edersiniz.

Maalesef ekran kartı stokta yok.
@Sciuga sistemi topladınız mı?
1630430754141.png

@EfeKanagül hocam bu bütçede RAM'ler hariç 1650 Super'li sistem olmaz mıydı? @Sciuga sistemi almadıysanız ve bütçeniz 7000 olunca alın 1650 Super'li sistem alabilirsiniz bu bütçeye sakın şu an almayın.

Bütçe şuan maksimum 5000 TL o yüzden APU dizdiğimi alsam daha mantıklı. İleride geliştiririm diye düşünüyorum. @EfeKanagül @Galaxes
Sistemi almadım fakat ya birazdan yada yarın parçaları yada sistemi sipariş vereceğim. Dediğim gibi bütçe düştü, 5000 TL kasa için belki biraz daha fazla bütçem var.

Bütçe şu an maksimum 5000 TL o yüzden APU dizdiğimi alsam daha mantıklı. İleride geliştiririm diye düşünüyorum. @EfeKanagül @Galaxes
Sistemi almadım fakat ya birazdan ya da yarın parçaları ya da sistemi sipariş vereceğim. Dediğim gibi bütçe düştü, 5000 TL kasa için belki biraz daha fazla bütçem var.

En fazla ne kadar arttırabilirsiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı