6.000 TL Sistem Toplama

Bütçe
6000
En fazla 5500 TL'ye arttırabilirim. @Galaxes

Biriktirip arttırmaya çalışın hocam. 400TL arttırın bunu alın sonra geliştirirsiniz elinize para geçince.
 
x2

Kasa hariç bu sistem iyi gibi, kalan parayı kenara koyar. İleride işlemciyi satıp iyi bir işlemci+ekran kartı alırım. Sizin düşünceniz nedir?
 
Hocam sistemler var 6000 TL'ye ama bu kadar iyi değil. Konu sahibi yükseltme yapacağı için AMD olamsı şart ve bu bütçede genellikle Intel sistemler var.

Hocam bir link attım 1600 AF yerine bu alınabilir 10100F daha üstündü galiba sonra da geliştirir arkadaş.
X2.

Kasa hariç bu sistem iyi gibi, kalan parayı kenara koyar. İleride işlemciyi satıp iyi bir işlemci+ekran kartı alırım. Sizin düşünceniz nedir?

RAM'in RGB olması şart mı?
 
Şuan Üniversite son sınıfım, üst düzey bir kasa da almak istemiyorum şuanda belki atanacağım, evleneceğim ve fırsatım olmayacak. Dediğim gibi üste attığım APU sistem benim işimi görür gibi. Yanında 75hz, sağlam bir monitör ile LoL, Valorant, CS:GO, ETS2 gibi orta düzeyli oyunlarda +60 FPS verir diye düşünüyorum. ETS2 hariç.
Hocam bir link attım 1600 AF yerine bu alınabilir 10100F daha üstündü galiba sonra da geliştirir arkadaş.


RAM'in RGB olması şart mı?
Hayır RGB olması şart değil, 3600Mhz olduğu ve fiyatının fena olmadığı görünüşü de güzel olduğu için seçtim. Daha iyisi varsa değiştirebiliriz.
 
@Sciuga RAM'i bu yapın.
X2.
İşlemciyi 5600G yapın çok daha performanslı olur.
@Sciuga illa 3600MHz isterseniz bunu alın.
 
Pekala. Evet şimdi şu eksiklerimiz var. Kasa, Hoparlör ve Monitör.

Monitör için İtopya'da güzel indirimler var. 144hz gelecekte harcamamak için güzel bir monitör önerirmisiniz? Monitör için 1500'e kadar çıkabilirim. Geleceğe yatırım olur tabi o kadar FPS almayacağım için monitöre bir zararı vs. olur mu?
 
Pekala. Evet şimdi şu eksiklerimiz var. Kasa, hoparlör ve monitör.

Monitör için İtopya'da güzel indirimler var. 144Hz gelecekte harcamamak için güzel bir monitör önerir misiniz? Monitör için 1500'e kadar çıkabilirim. Geleceğe yatırım olur tabii o kadar FPS almayacağım için monitöre bir zararı vs. olur mu?

Hayır olmaz ben size bir mesaj yazdım ona bakın kendi monitörüm olan zaten forumda F/P canavarı bir monitör kendisi alcık daha bütçeyi arttırıp LG24GN-650-b alın.
 
3600 şu yüzden istiyorum ileride sağlam işlemci ekran kartı alırsam tekrar masraf yapmayım daha iyi bir performans olsun. Yani sadece bugün için değil gelecek içinde. Kasa, hoparlör ve monitör için 6500 TL bütçem var. @Galaxes eğer benim RGB'li ram ile aynı performansı verecekse arada 50TL fark var, görüntüsü daha güzel onu alabilirim. Ama fark etmez benim için öncelik performans, görüntü değil.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı