Ghosting sorunu ya da renk sorunu, herhangi bir şeyi var mı? Ben 4300GE APU ile çok yüksek FPS'ler alamam, düşük FPS almak göz yorarmı ya da ghosting vs. zararı olur mu? @Galaxes
144Hz monitörde 75 FPS alırsanız ve monitörünüzde G-Sync açarsanız hayır bir şey olmaz fakat monitörünüz G-Sync desteği var mı bilmek lazım eğer 144Hz monitörde 60FPS alırsanız G-Sync ile otomatik olarak kendini 60Hz'e düşürür yani bir sıkıntı olmaz ama 144Hz'i hissetmek için 5600G önerdim zaten.
Bütçem yetmediği için 5600G alamıyorum. O halde sistemi yükseltene kadar 75hz bir monitör kullansam. Sistem yükseltince de monitörü de yükseltirim. Alttaki monitör iyimidir?
Ghosting sorunu ya da renk sorunu, herhangi bir şeyi var mı? Ben 4300GE APU ile çok yüksek FPS'ler alamam, düşük FPS almak göz yorarmı ya da ghosting vs. zararı olur mu?
Ghosting sorunu ya da renk sorunu, herhangi bir şeyi var mı? Ben 4300GE APU ile çok yüksek FPS'ler alamam, düşük FPS almak göz yorarmı ya da ghosting vs. zararı olur mu? @Galaxes
Ya da bu monitör nasıl?
O monitörü bence almayın Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları buradan konu açıp bütçenizi belirtin arkadaşlar yardımcı olur. Ama şöyle diyeyim 144Hz'e bir süre sonra alışıyorsunuz ve psikolojik olarak 60FPS size kötü geliyor onu belirteyim o yüzden dediğim gibi 5600G alırsanız 144Hz'i hissetme olasığınız daha yüksek olur.
Bütçem yetmediği için 5600G alamıyorum. O halde sistemi yükseltene kadar 75Hz bir monitör kullansam. Sistem yükseltince de monitörü de yükseltirim. Alttaki monitör iyi midir?
En ucuz AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.028,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.844,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Arttıramaz iseniz monitörü sonra geliştirirsiniz şu an kalan 1321 TL'niz ile burada konu açın bütçenizi belirtin arkadaşlar yardımcı olurlar.
@Galaxes teşekkürler.
Birkaç sorum olacak. Öncelikle kasa, ileride iki belki üç fanlı bir ekran kartı aldığımda sığacak mı? Bazı kasalarda bu sorun var diye biliyorum.
İleride iyi bir ekran kart aldığımda bu PSU yeterli olacak mı? @Galaxes