6.000 TL'lik bilgisayar toplama

Bütçe
Max 6000 TL
Valorant oynayacağım dediğin için ekran kartı olmayan sistemlerde de Valorant oynarsın sıkıntı olmaz.

Zaten şu an laptop ta 60 FPS oynuyorum 144 FPS de alabilirim 6 bin liraya bence. Evet oyunu açar fakat ben zaten oyun için alıyorum bilgisayarı okul için almak istesem gider 500 TL'ye gider zaten alırım bir tane 2. el PC ama oyun için aldığım için FPS'im de yüksek olmalı.

Zaten şu an laptop ta 60 FPS oynuyorum 144 FPS de alabilirim 6 bin liraya bence. Evet oyunu açar fakat ben zaten oyun için alıyorum bilgisayarı okul için almak istesem gider 500 TL'ye gider zaten alırım bir tane 2. el PC ama oyun için aldığım için FPS'im de yüksek olmalı.
1050 Tİ sistem bulunabilir belki 5k ile 1k ile monitör alırsan max performans öyle alınır diye düşünüyorum.

APU sistemde Low ayarlarda RDR2 bile oynadık.
Ayrıca ekran kartı bulamadım ben Türkiye de GTX 1050 Ti 4bin TL olmuş 😅
Benim tavsiyem şu an alma ben de alacağım bekliyorum olmadı laptop alacağım en azından daha uyguna geliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı