6.000 TL'ye 27" 240Hz VA panel monitör önerisi

ips'i kendime spariş geçtim bile hocam. Kardeşime alacağım bir tane.
Bu iyi, ama yine de VA'nin siyah lekelenme sorunu olmasına ragmen IPS almaya deger.Cok fazla karanliik.
IPS acik ara daha iyi

Tamam hocam yukarıdaki atılan AOC güzel.
Size katiliyorum! IPS ve 27 inc, 1080p olarak bir adet AOC monitorum var. Gercekten puruzsuz ve stabildiirr

AOC 27G2U/BK 27 144Hz 1ms

Bu iyi, ama yine de VA'nin siyah lekelenme sorunu olmasına ragmen IPS almaya deger.Cok fazla karanliik.
IPS acik ara daha iyi

Size katiliyorum! IPS ve 27 inc, 1080p olarak bir adet AOC monitorum var. Gercekten puruzsuz ve stabildiirr

AOC 27G2U/BK 27 144Hz 1ms
herkes aynısını diyor anlaşılan yine IPS alacağız... TN panel iş yapar mı dersiniz? TN'i de aşırı kötülüyorlar.

herkes aynısını diyor anlaşılan yine IPS alacağız... TN panel iş yapar mı dersiniz? TN'i de aşırı kötülüyorlar.
Evet aynen, TN paneller de populerdi ve arkadasim bunu 2017'de AOC monitor TN panelinde ve 24 inc, 75Hz'de kullanmisti. Cok eskiydi ve yeni bir IPS paneli satin aldi cunku artik IPS daha fazla satiliyopr ve populer, Reddit kullaniccilarinin IPS'nin rekabetçi oyunlarda daha iyi bir gelecek olacagimi sooylediklerini duydum.

Cogunlukla hangi oyunu oynuyorsunuz? ^^

CS, faceit oynuyorum. Eski monitörüm 165hz 27".

Kendime IPS 240Hz 27" aldım çoktan hocam da kardeşime uygun bir monitör bakıyorum. Öylesine oynayacak zaten.

Kafamın etini yedi hocam. Mecbur bir tık.
200hz üstü 27" monitöre razıyım.

Bu var bütçede başka yok gibi ama öneririm güzel bir monitördür. Ama ghosting olabilir çünkü VA panel

170hz olursa.

Bu var bütçede başka yok gibi ama öneririm güzel bir monitördür. Ama ghosting olabilir çünkü VA panel

170hz olursa.

TN mı bu hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı