6.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Viiole

Attopat
Daha fazla  
https://www.akakce.com/monitor/en-u...s-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.htmlLenovo

Bunlar arasında kaldım. Hangisini almalıyım veya başka önerileriniz varsa bu fiyatlarda görmek isterim.
Her türlü oyunu oynasam da CS2 gibi rekabetçi oyunları daha fazla oynuyorum, ona göre önerirseniz sevinirim.

Lenovo R25F30 al fakat kesinlikle bu saticidan alma. Aynı satıcıdan aldım. Bugün elime ulaştı. Kutu resmen açılmış. Lenovo bandrolü bantlar yoktu üstünde. Açmadan iade ettim yarn alacaklar. Satıcı N11 veya Hepsiburada olsun.

Lenovo R25F30 al fakat kesinlikle bu saticidan alma. Aynı satıcıdan aldım. Bugün elime ulaştı. Kutu resmen açılmış. Lenovo bandrolü bantlar yoktu üstünde. Açmadan iade ettim yarn alacaklar. Satıcı N11 veya Hepsiburada olsun.
hocam bazıları rahatsız eden bir ghosting var derken bazılarıysa yok diyor o yüzden napsam bilemedim senin düşüncen nedir bunun hakkında

Kafanız da soru işareti varsa açtığım konuya gelin okuyun ikna olursunuz.

Kafanız da soru işareti varsa açtığım konuya gelin okuyun ikna olursunuz.

tamamdır sağolun

Benim Hepsiburada'dan almam lazım nakitim orada ve Hepsiburada limiti ile alabilmem gerekiyor. Çemberi bayağı dar maalesef şu an emin değilim. Satıcı Hepsiburada olsa kesinlikle alırdım R25F30.

Anladım hocam ayrıca başka bir konuda sorunuzu gördüm, birçok yerde MSI'ın 256F dışındaki giriş seviye monitörlerinin sorunlu olduğunu okudum haberiniz olsun, yine de bana çok güvenmeyin daha iyi bilen birinden duymanızda fayda var. Bu fiyat bandında genel olarak AOC 24G42E ve R25F-30'un önerildiğini gördüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı