6.000 TL'ye PS 5 için monitör önerisi

• Konuyu başlatan Otua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 635
Bütçe
6000

Otua

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum ve monitör almam lazım sizce ne almalıyım? 24 inç ya da 27 inç (2K olmak şartıyla) monitör arayışındayım. Aklımdan AOC 24G2SPU geçiyor, ama o da 1.4 HDMI kullanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

@Saint Lucia hocam bildiğiniz varmı aklımda şunlar var
Aoc 24G2SPU
Lenovo legion R25i-30
Lenovo g4
Alienware aw2521hfa (2. El 6000-7000 arası)
Sizce hangisi daha iyi ?

Öncelikle o bütçeye sıfır 2K monitör alamazsınız. Önerilen monitör VA panel. Apex gibi bir oyunda VA panel üzer. Bende Apex oynayan biriyim.
AOC SPU güzel monitör ama HDMI versiyonu düşük olduğu için yönelmeyebilirsiniz.
Benim iki önerim var.
1) Lenovo 25I30 sıfır olarak önerim.
2) İkinci El 2K bir monitör bulabilirsiniz mantıklı olur. Ben ikinci el araştırması yapmıyorum. Ölü pikselsiz temiz monitör bulursanız atın konuşalım. 👍

Öncelikle o bütçeye sıfır 2K monitör alamazsınız. Önerilen monitör VA panel. Apex gibi bir oyunda VA panel üzer. Bende Apex oynayan biriyim.
Benim iki önerim var.
2) İkinci El 2K bir monitör bulabilirsiniz mantıklı olur. Ben ikinci el araştırması yapmıyorum. Ölü pikselsiz temiz monitör bulursanız atın konuşalım. 👍
tamamdır hocam sağolun.

Benim iki önerim var.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yar-monitor-alienware-240hz-1152126846/detay/ şöyle bir monitör buldum hoş duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı